Fagfolk søges

Den planlagte fusion af Lemminkäinen og YIT var en stor nyhed denne sommer for medarbejderne i Lemminkäinen og hele byggebranchen. Den nye virksomhed vil have en stærk finansiel position og et stærkt cashflow samt mere end hundrede års erfaring inden for byggeri. Den vil være en konkurrencedygtig aktør på tværs af markederne i Nordeuropa.

Den nye virksomhed vil også være en stadigt stærkere arbejdsplads. Hidtil har mangel på faglært arbejdskraft været en betydelig hindring for vækst for både os og YIT. Da den vækst, som fusionen har til formål, ikke kan opnås uden de mennesker, der udfører arbejdet, har vi brug for fagfolk. Målet er, at den nye virksomhed skal kunne tilbyde stadig mere interessante job og karriereveje. På trods af fusionen vil Lemminkäinens medarbejdere fortsat være ansat i de samme virksomheder som før, med...

13-09-2017

Agile løsninger til udvikling

Et "hackathon" er et funktionelt koncept, der handler om at finde frem til nye idéer til en hvilken som helst virksomhed. Det er en konkurrence i innovation, hvor eksterne teams bliver inviteret til at lede efter løsninger på udfordringer, som en virksomhed præsenterer dem for.

Læs mere

Stor success med grundig planlægning og opfølgning

Vejtunnelen Rantatunneli ved Tampere i Finland, var på mange måder et unikt projekt. Det 5 år lange projekt kulminerede i november 2016, hvor tunnelen blev åbnet for trafik. Ca. 190 fagfolk var involveret i projektet sammen med næsten 200 entreprenører.

Læs mere

Genbrug af asfalt er godt for miljøet og økonomien

Vidste du, at asfalt er 100 % genanvendeligt, og at Lemminkäinen er den førende virksomhed i verden på dette område?

Læs mere

Bedre service til den rette pris

Lemminkäinen er en af de store indkøbere i bygge-/anlægssektoren. Vores fælles ansvar er at sikre, at vi indkøber produkter og serviceydelser i høj kvalitet til de bedste priser. Vores købekraft og vores beslutninger påvirker udviklingen hos vores underleverandører og i hele branchen.

Læs mere

Et samlet Lemminkäinen vinder markedet

Siden slutningen af 2015 har gruppen med ansvar for udvikling af strategien for vores forretningsområde ”Infraprojekter” arbejdet på at etablere en fælles forretningsmodel.

Læs mere

Stay tuned

Hvad mener vi, når vi taler om bæredygtighed og social ansvarlighed? Hvorfor bør alle Lemminkäinens medarbejdere interessere sig for disse emner?

Læs mere

Værdier er altid synlige

Værdier – det lyder måske som en fjern størrelse, men de kan altid aflæses i vores adfærd – både på arbejdspladsen og i vores fritid.

Læs mere

Rentable forretningsaktiviteter er baseret på tilfredse kunder

Vi skal skabe og udvikle kunderelationer og være stolte af det gode samarbejde. Medarbejderne – hver eneste af os – er den vigtigste faktor, når det handler om at opbygge nye, varige kundeforhold. Vi leverer de rette ydelser til kunderne på det rette tidspunkt. Det er vores mål altid at gøre vores bedste med glæde og stolthed.

Læs mere