Agile løsninger til udvikling

Et "hackathon" er et funktionelt koncept, der handler om at finde frem til nye idéer til en hvilken som helst virksomhed. Det er en konkurrence i innovation, hvor eksterne teams bliver inviteret til at lede efter løsninger på udfordringer, som en virksomhed præsenterer dem for.

Vi havde valgt at kalde vores konkurrence InfraHack, og den fokuserede på projektsegmenterne Paving og Infra. Målet var at levere specifikke, skræddersyede løsninger til Lemminkäinen ved hjælp af ny teknologi, med det formål at forbedre informationsflowet og den operationelle effektivitet. Begivenheden var en kæmpesucces! InfraHack var en hurtig og sjov metode til at lære mere om ny teknologi og nye idéer og finde frem til nye måder at arbejde på. Sommetider kan selv små ændringer give store...

06-06-2017

Stor success med grundig planlægning og opfølgning

Vejtunnelen Rantatunneli ved Tampere i Finland, var på mange måder et unikt projekt. Det 5 år lange projekt kulminerede i november 2016, hvor tunnelen blev åbnet for trafik. Ca. 190 fagfolk var involveret i projektet sammen med næsten 200 entreprenører.

Læs mere

Genbrug af asfalt er godt for miljøet og økonomien

Vidste du, at asfalt er 100 % genanvendeligt, og at Lemminkäinen er den førende virksomhed i verden på dette område?

Læs mere

Bedre service til den rette pris

Lemminkäinen er en af de store indkøbere i bygge-/anlægssektoren. Vores fælles ansvar er at sikre, at vi indkøber produkter og serviceydelser i høj kvalitet til de bedste priser. Vores købekraft og vores beslutninger påvirker udviklingen hos vores underleverandører og i hele branchen.

Læs mere

Et samlet Lemminkäinen vinder markedet

Siden slutningen af 2015 har gruppen med ansvar for udvikling af strategien for vores forretningsområde ”Infraprojekter” arbejdet på at etablere en fælles forretningsmodel.

Læs mere

Stay tuned

Hvad mener vi, når vi taler om bæredygtighed og social ansvarlighed? Hvorfor bør alle Lemminkäinens medarbejdere interessere sig for disse emner?

Læs mere

Værdier er altid synlige

Værdier – det lyder måske som en fjern størrelse, men de kan altid aflæses i vores adfærd – både på arbejdspladsen og i vores fritid.

Læs mere

Rentable forretningsaktiviteter er baseret på tilfredse kunder

Vi skal skabe og udvikle kunderelationer og være stolte af det gode samarbejde. Medarbejderne – hver eneste af os – er den vigtigste faktor, når det handler om at opbygge nye, varige kundeforhold. Vi leverer de rette ydelser til kunderne på det rette tidspunkt. Det er vores mål altid at gøre vores bedste med glæde og stolthed.

Læs mere

Mobile maskiner

Vi udfører asfaltprojekter i alle de lande, hvor vi har aktiviteter, primært med vores eget udstyr. Maskiner står ubenyttede hen, selv om der er behov for dem andre steder.

Læs mere