Stay tuned

Hvad mener vi, når vi taler om bæredygtighed og social ansvarlighed? Hvorfor bør alle Lemminkäinens medarbejdere interessere sig for disse emner?

Bæredygtighed betyder, at mennesker, finanser og samfundsøkonomi tages i betragtning både i de beslutninger, der træffes, og i den daglige drift. Virksomhedens sociale ansvar betyder at tilbyde beskæftigelse og passe godt på medarbejderne. Det omfatter også vores forhold til andre, såsom kunder og myndigheder. Som en stor entreprenørvirksomhed kan vi ikke undgå at påvirke miljøet. Vi minimerer den negative påvirkning ved at forbedre vores energi- og materialeeffektivitet og reducere...

15-03-2016

Værdier er altid synlige

Værdier – det lyder måske som en fjern størrelse, men de kan altid aflæses i vores adfærd – både på arbejdspladsen og i vores fritid.

Læs mere

Rentable forretningsaktiviteter er baseret på tilfredse kunder

Vi skal skabe og udvikle kunderelationer og være stolte af det gode samarbejde. Medarbejderne – hver eneste af os – er den vigtigste faktor, når det handler om at opbygge nye, varige kundeforhold. Vi leverer de rette ydelser til kunderne på det rette tidspunkt. Det er vores mål altid at gøre vores bedste med glæde og stolthed.

Læs mere

Mobile maskiner

Vi udfører asfaltprojekter i alle de lande, hvor vi har aktiviteter, primært med vores eget udstyr. Maskiner står ubenyttede hen, selv om der er behov for dem andre steder.

Læs mere

Kære Lemminkäinen-medarbejder

Du sidder nu med den første udgave af vores fælles personaleblad, der udkommer i alle de lande, vi opererer i, på i alt otte sprog.

Læs mere