Genbrug af asfalt er godt for miljøet og økonomien

Vidste du, at asfalt er 100 % genanvendeligt, og at Lemminkäinen er den førende virksomhed i verden på dette område?

Vores kunders efterspørgsel på mere miljøvenlig belægning bliver større og større, og vi er således allerede nået langt inden for genbrug af asfalt takket være grundig forskning samt udvikling og afprøvning af vores udstyr og vognpark. Miljøet er den helt store vinder Vi mindsker forbruget af ikke-vedvarende naturressourcer ved at benytte gammel asfalt som råmateriale. Asfalt består primært af knust grus og bindemiddel, det såkaldte bitumen. Ved at genbruge gammel asfalt reducerer vi forbruge...

07-12-2016

Bedre service til den rette pris

Lemminkäinen er en af de store indkøbere i bygge-/anlægssektoren. Vores fælles ansvar er at sikre, at vi indkøber produkter og serviceydelser i høj kvalitet til de bedste priser. Vores købekraft og vores beslutninger påvirker udviklingen hos vores underleverandører og i hele branchen.

Læs mere

Et samlet Lemminkäinen vinder markedet

Siden slutningen af 2015 har gruppen med ansvar for udvikling af strategien for vores forretningsområde ”Infraprojekter” arbejdet på at etablere en fælles forretningsmodel.

Læs mere

Stay tuned

Hvad mener vi, når vi taler om bæredygtighed og social ansvarlighed? Hvorfor bør alle Lemminkäinens medarbejdere interessere sig for disse emner?

Læs mere

Værdier er altid synlige

Værdier – det lyder måske som en fjern størrelse, men de kan altid aflæses i vores adfærd – både på arbejdspladsen og i vores fritid.

Læs mere

Rentable forretningsaktiviteter er baseret på tilfredse kunder

Vi skal skabe og udvikle kunderelationer og være stolte af det gode samarbejde. Medarbejderne – hver eneste af os – er den vigtigste faktor, når det handler om at opbygge nye, varige kundeforhold. Vi leverer de rette ydelser til kunderne på det rette tidspunkt. Det er vores mål altid at gøre vores bedste med glæde og stolthed.

Læs mere

Mobile maskiner

Vi udfører asfaltprojekter i alle de lande, hvor vi har aktiviteter, primært med vores eget udstyr. Maskiner står ubenyttede hen, selv om der er behov for dem andre steder.

Læs mere

Kære Lemminkäinen-medarbejder

Du sidder nu med den første udgave af vores fælles personaleblad, der udkommer i alle de lande, vi opererer i, på i alt otte sprog.

Læs mere