Kære Lemminkäinen-medarbejder,

Selvom virksomhedens navn bliver ændret, vil vores ekspertise og arbejde forblive synlige i samfundet.

For cirka tre år siden skrev jeg i Lemmy: "Vores succes er baseret på vores ekspertise og kompetencer." Det gælder stadig i dag, også i den nye virksomhed. Selvom Lemminkäinen som et navn vil forsvinde, vil vores kompetencer og erfaring ikke forsvinde. De hundredvis af fine referencer, vi har, vil fortsat eksistere, vores arbejde vil stadig være synligt i samfundet, og de erfaringer, vi har gjort os i vores projekter i årenes løb, er stadig gældende. Nu, hvor Lemminkäinen og YIT fusionerer, v...

05-12-2017

Fagfolk søges

Den planlagte fusion af Lemminkäinen og YIT var en stor nyhed denne sommer for medarbejderne i Lemminkäinen og hele byggebranchen. Den nye virksomhed vil have en stærk finansiel position og et stærkt cashflow samt mere end hundrede års erfaring inden for byggeri. Den vil være en konkurrencedygtig aktør på tværs af markederne i Nordeuropa.

Læs mere

Agile løsninger til udvikling

Et "hackathon" er et funktionelt koncept, der handler om at finde frem til nye idéer til en hvilken som helst virksomhed. Det er en konkurrence i innovation, hvor eksterne teams bliver inviteret til at lede efter løsninger på udfordringer, som en virksomhed præsenterer dem for.

Læs mere

Stor success med grundig planlægning og opfølgning

Vejtunnelen Rantatunneli ved Tampere i Finland, var på mange måder et unikt projekt. Det 5 år lange projekt kulminerede i november 2016, hvor tunnelen blev åbnet for trafik. Ca. 190 fagfolk var involveret i projektet sammen med næsten 200 entreprenører.

Læs mere

Genbrug af asfalt er godt for miljøet og økonomien

Vidste du, at asfalt er 100 % genanvendeligt, og at Lemminkäinen er den førende virksomhed i verden på dette område?

Læs mere

Bedre service til den rette pris

Lemminkäinen er en af de store indkøbere i bygge-/anlægssektoren. Vores fælles ansvar er at sikre, at vi indkøber produkter og serviceydelser i høj kvalitet til de bedste priser. Vores købekraft og vores beslutninger påvirker udviklingen hos vores underleverandører og i hele branchen.

Læs mere

Et samlet Lemminkäinen vinder markedet

Siden slutningen af 2015 har gruppen med ansvar for udvikling af strategien for vores forretningsområde ”Infraprojekter” arbejdet på at etablere en fælles forretningsmodel.

Læs mere

Stay tuned

Hvad mener vi, når vi taler om bæredygtighed og social ansvarlighed? Hvorfor bør alle Lemminkäinens medarbejdere interessere sig for disse emner?

Læs mere

Værdier er altid synlige

Værdier – det lyder måske som en fjern størrelse, men de kan altid aflæses i vores adfærd – både på arbejdspladsen og i vores fritid.

Læs mere