Rentable forretningsaktiviteter er baseret på tilfredse kunder

Vi skal skabe og udvikle kunderelationer og være stolte af det gode samarbejde. Medarbejderne – hver eneste af os – er den vigtigste faktor, når det handler om at opbygge nye, varige kundeforhold. Vi leverer de rette ydelser til kunderne på det rette tidspunkt. Det er vores mål altid at gøre vores bedste med glæde og stolthed.

Tilfredse kunder er vores vigtigste mål for hvert eneste projekt. En proaktiv og positiv holdning i al kommunikation fremmer et godt kundeforhold, selv hvis der skulle opstå problemer. Hvis det sker, skal vi lytte til kunden og sammen finde en løsning.

Vi skal gøre os fortjent til hver enkelt kunde. Derfor er det vigtigt at samarbejde med kunderne og ikke betragte dem som modspillere.

Vi må alle på vores egen måde finde engagement og energi til arbejdet. Det er min overbevisning, at har man viljen til at gøre noget, har man også evnen. I år har et af mine mål været at gennemføre en hel triatlon. Og jeg gjorde det, selvom jeg måtte planlægge min træning med tre børn og et krævende job. Jeg svømmede 3,8 kilometer, cyklede 180 kilometer og løb en maraton – det var en fantastisk følelse, da jeg krydsede målstregen.

Vi skal give os selv lov til at være stolte af vores arbejde, arbejdspladsen og Lemminkäinens over 100-årige historie – og frem for alt af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere.

Har man viljen, har man også evnen. Lad os sammen bevise det over for vores kunder.

Mattias Jonasson
Head of Paving
Sverige

06-10-2015

34 personer synes godt om dette