Værdier er altid synlige

Værdier – det lyder måske som en fjern størrelse, men de kan altid aflæses i vores adfærd – både på arbejdspladsen og i vores fritid.

Vores værdier er særlig tydelige, når det gælder vores evne til at samarbejde med andre. Som Casimir formulerede det i forbindelse med offentliggørelsen af vores strategi, så er vi med for at vinde, men det at vinde er baseret på teamwork og en fornuftig udnyttelse af begrænsede ressourcer. For at få succes må vi handle som ét Lemminkäinen. Vi skal fokusere på vores virksomhed, og glemme alt om "dem".

Hvordan afspejles værdierne i dit arbejde? Jeg håber, at alle vil overveje betydningen af de enkelte værdier i deres arbejde – hver dag. Et eksempel: "vi viser respekt og tillid" betyder noget forskelligt for forskellige mennesker. Hvordan viser du tillid og respekt over for kolleger, kunder og samarbejdspartnere?

Jeg håber også, at du vil tage dig tid til at sætte dig ind i Lemminkäinens strategi. Dit arbejde vil blive endnu mere relevant og meningsfuldt, når du forstår vores mål. Med andre ord, gør dit bedste og tro på, at dine kolleger gør det samme. Giv åben feedback, for det er vores pligt at fremme samarbejde og en positiv ånd.

Medarbejdertilfredsundersøgelsen har vist, at vi er engagerede og stolte af vores arbejdsplads. Jeg håber, at vi vil blive endnu mere stolte af vores arbejde i fremtiden. Den rigtige holdning, en dygtig ledelse og teamwork er vores nøgle til succes.

Tania Jarrett
Excecutive Vice President, HR

Værdier er altid synlige

Vi sætter medarbej­derne i centrum.
Vi viser respekt og tillid.
Vi samarbejder for at opnå gode resultater.

15-12-2015

24 personer synes godt om dette