Udforsk de sociale medier

Like, del, netværk – gør brug af de sociale medier Eller måske var det en ide at starte en blog?

Uanset om vi kan lide det eller ej, er vi til stede på de sociale medier, for alle andre er der. Vi kan nå ud til alle vores vigtige interessenter på de sociale medier, både eksisterende kunder, potentielle kunder og medarbejdere samt samarbejdspartnere og beslutningstagere. Vores tilstedeværelse på de sociale medier har en direkte effekt på, hvordan vores interessenter oplever Lemminkäinen og vores brand. Og derfor bør alle lære det grundlæggende. Sig det på de sociale medier God onlinetekst...

27-09-2016

Er dine oplysninger sikre?

Det er nemt at overføre data i en mobil verden – men det er desværre også nemt at misbruge dem. Du kan undgå problemer ved at være opmærksom.

Læs mere

Der er skruet op for varmen

Sørg for at få rigeligt væske, husk at holde pauser, og bær det rigtige udstyr. På denne måde kan du opnå en god arbejdsdag, selv i bagende sol.

Læs mere

En dag med en administrerende direktør

Mikael Hautala, der snart er færdig med ingeniørstudiet, fik en chance for at stifte bekendtskab med byggebranchen og virksomhedsledelse på topniveau.

Læs mere

At bygge en båddok uden at få våde fødder

Det er givende at finde på kreative løsninger. En båddok blive typisk bygget ved hjælp af en flåde som arbejdsplatform. Vi opdagede, at ved at bruge en midlertidig bred lavet af sprængt klippe kunne vi reducere omkostningerne betydeligt.

Læs mere

Tilføj Lemmy-ikonet på din mobil

Tilføj Lemmys hjemmeside til din startskærm, så du nemt kan få adgang. Ikonet vises på din startskærm ligesom enhver anden app eller widget, så du kan trække og placere den, hvor du vil. Quick guide:

Læs mere

Årsrapport for 2015 tilgængelig

Lemminkäinens årsrapport 2015 kan nu læses på vores website på engelsk og finsk.

Læs mere

Lemminkäinens regnskabsmeddelelse 2015: Vi fortsætter som planlagt

“Vi er nu en mere økonomisk stabil virksomhed end for to år siden,” siger bestyrelsesformand og CEO Casimir Lindholm.

Læs mere

Stier af Confalt omkring Musikkens Hus

Området omkring det nyopførte Musikkens Hus i Aalborg er i år blevet gennemgribende renoveret. Det rekreative område er blevet udstyret med fine nye bænke, nyplantede træer og et net af stier, som er asfalteret med Lemminkäinens Confalt belægning.

Læs mere