Lemminkäinen på Almedalsugen

Denne sommer var det første gang Lemminkäinen deltog på den svenske udgave af folkemødet, Almedalsugen. Men hvad er Almedalsugen?

Hvert år i Visby, i Region Gotland i Sverige, mødes en lang række repræsentanter for de politiske partier, erhvervslivet, fagforeninger, lokale myndigheder, selskaber og medierne. Almedalsugen startede for omkring 50 år siden som et politisk arrangement, men har siden udviklet sig til at være en større begivenhed med deltagere fra mange forskellige grene af samfundet. Lars Stendius, som står for vores Infra Projects i Sverige, rejste til Gotland for at deltage i folkemødet. "På Almedalsugen k...

10-10-2017

Stabil innovation

Vi er godt i gang med vores første funderingsprojekt med nedskylning af pæle i Norge. Under Kongegården i Halden udskiftes gamle og ustabile træpæle med nedskyllede pæle, der går 7 meter ned i jorden.

Læs mere

Lemmys læserkonkurrence!

Lemmys læserkonkurrence er fuldført, og de heldige vindere af en iPad er:

Læs mere

InfraHack-innovationer skal implementeres til efteråret

Innovationskonkurrencen InfraHack resulterede i nye idéer til projekter i Paving og Infra.

Læs mere

Europas stærkeste tårnkran

På byggepladsen for udvidelsen af Helsinki Lufthavn er der en kran, der kan løfte op til 64 t og med en rækkevidde på hele 21 m.

Læs mere

Øjne i himlen

I Norge bruger vi avancerede teknologiske løsninger med drone, fotos og GPS til at udmåle vores depoter med knust sten og grus.

Læs mere

Samarbejde med skolen sikrer fremtiden

For at de bedste kan finde frem til Lemminkäinen, vil vi investere i at samarbejde med skolerne.

Læs mere

Nu er jeg en asphalt arbejder

Siden 2007 har Tom Erik Broks asfalteret veje i Finnmark, Norge. Han har tromlet, siddet på sprøjtetraktoren og lagt asfalt. Nu er han holdleder, efter han tog en kompetencegivende asfalteksamen.

Læs mere

Det går glat på øhavsruten Archipelago Trail

Vi har asfalteret mere end 30 km af den naturskønne rute i Sydvestfinland. Vores arbejde i øhavet kræver grundig planlægning i forhold til færgeforbindelser og dobbelt så mange lastbiler til materialetransport

Læs mere