Det går glat på øhavsruten Archipelago Trail

Vi har asfalteret mere end 30 km af den naturskønne rute i Sydvestfinland. Vores arbejde i øhavet kræver grundig planlægning i forhold til færgeforbindelser og dobbelt så mange lastbiler til materialetransport

Øhavsruten, Archipelago Trail, er en helt unik, naturskøn bilrute i Finland. Det er helt fantastisk at kunne se øhavet ved at kunne køre rundt, normalt ville man være nødt til at sejle rundt. Vi har asfalteret fire strækninger på ruten. Projektet begyndte i september på øerne Iniö og Jumo og fortsatte i oktober på øerne Nauvo og Korppoo. Der er anlagt i alt 31 km ny vej. Vejen blev sidst asfalteret i 2000. "Vejen begyndte at blive for sølle med huller og andre skader. Hvad angår vejkonstrukti...

17-01-2017

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere

Vores referencer på internettet

Har du brug for oplysninger om Lemminkäinens byggeprojekter?

Læs mere

Godt teamwork

Medarbejderne hos Lemminkäinen er glade for at komme på arbejde, og de nyder at arbejde i deres teams.

Læs mere

Silkeborgmotorvejen – færdig!

Med den sidste asfaltbelægning af omkring 4 km på den vestlige del af Silkeborgmotorvejen har vi sat et flot punktum for projektet, der har været det mest omdiskuterede og prestigefyldte motorvejsprojekt i Midtjylland.

Læs mere

Udforsk de sociale medier

Like, del, netværk – gør brug af de sociale medier Eller måske var det en ide at starte en blog?

Læs mere

Er dine oplysninger sikre?

Det er nemt at overføre data i en mobil verden – men det er desværre også nemt at misbruge dem. Du kan undgå problemer ved at være opmærksom.

Læs mere

Der er skruet op for varmen

Sørg for at få rigeligt væske, husk at holde pauser, og bær det rigtige udstyr. På denne måde kan du opnå en god arbejdsdag, selv i bagende sol.

Læs mere

En dag med en administrerende direktør

Mikael Hautala, der snart er færdig med ingeniørstudiet, fik en chance for at stifte bekendtskab med byggebranchen og virksomhedsledelse på topniveau.

Læs mere