At bygge en båddok uden at få våde fødder

Det er givende at finde på kreative løsninger. En båddok blive typisk bygget ved hjælp af en flåde som arbejdsplatform. Vi opdagede, at ved at bruge en midlertidig bred lavet af sprængt klippe kunne vi reducere omkostningerne betydeligt.

Oulu Kommune afgav en ordre på en båddok til Toppilansalmi. De foreslog en traditionel løsning, hvor fundamentet blev udført ved hjælp af en flåde som arbejdsplatform. "Vi foreslog en ny implementeringsmetode," siger arbejdsleder Janne Lammi . "Vi foreslog, at man midlertidig flyttede kystlinjen 5 meter frem og fremstillede fundamentet fra en bred lavet af sprængt klippe." Vi vandt buddet og begyndte at udfylde det 6 meter dype vand ved kystlinjen. Den sprængte klippe blev transporteret fra e...

26-04-2016

Tilføj Lemmy-ikonet på din mobil

Tilføj Lemmys hjemmeside til din startskærm, så du nemt kan få adgang. Ikonet vises på din startskærm ligesom enhver anden app eller widget, så du kan trække og placere den, hvor du vil. Quick guide:

Læs mere

Årsrapport for 2015 tilgængelig

Lemminkäinens årsrapport 2015 kan nu læses på vores website på engelsk og finsk.

Læs mere

Lemminkäinens regnskabsmeddelelse 2015: Vi fortsætter som planlagt

“Vi er nu en mere økonomisk stabil virksomhed end for to år siden,” siger bestyrelsesformand og CEO Casimir Lindholm.

Læs mere

Stier af Confalt omkring Musikkens Hus

Området omkring det nyopførte Musikkens Hus i Aalborg er i år blevet gennemgribende renoveret. Det rekreative område er blevet udstyret med fine nye bænke, nyplantede træer og et net af stier, som er asfalteret med Lemminkäinens Confalt belægning.

Læs mere

Jykä holder pause

Jykä er en fræser, der skal til eftersyn efter en travl sommer, så den kan være klar til den næste.

Læs mere

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere

Et positivt resultat

Medarbejdertilfredsundersøgelsen 2015 har vist, at vi er glade for vores arbejdsplads.

Læs mere

Feedback fra vores kunder

Vi foretager løbende kundetilfredshedsundersøgelser i de lande, hvor vi arbejder. Her er resultatet af den seneste undersøgelse:

Læs mere