Der er skruet op for varmen

Sørg for at få rigeligt væske, husk at holde pauser, og bær det rigtige udstyr. På denne måde kan du opnå en god arbejdsdag, selv i bagende sol.

Højsæsonen starter på byggepladserne. I godt vejr skrider arbejdet hurtigere frem, men for meget sol er ikke godt for dig - hvilket kan være svært at huske efter en lang og mørk vinter. "At arbejde i kvælende sommervarme kan gøres mere sikkert og behageligt ved at foretage de rigtige valg", udtaler direktør Kati Kaskiala , HSQE. Hvis man sørger for at få væske, holde pauser og organisere arbejdet effektivt, mindskes de skadelige virkninger af sommervarmen. Der skal dog anvendes personlige...

12-07-2016

En dag med en administrerende direktør

Mikael Hautala, der snart er færdig med ingeniørstudiet, fik en chance for at stifte bekendtskab med byggebranchen og virksomhedsledelse på topniveau.

Læs mere

At bygge en båddok uden at få våde fødder

Det er givende at finde på kreative løsninger. En båddok blive typisk bygget ved hjælp af en flåde som arbejdsplatform. Vi opdagede, at ved at bruge en midlertidig bred lavet af sprængt klippe kunne vi reducere omkostningerne betydeligt.

Læs mere

Tilføj Lemmy-ikonet på din mobil

Tilføj Lemmys hjemmeside til din startskærm, så du nemt kan få adgang. Ikonet vises på din startskærm ligesom enhver anden app eller widget, så du kan trække og placere den, hvor du vil. Quick guide:

Læs mere

Årsrapport for 2015 tilgængelig

Lemminkäinens årsrapport 2015 kan nu læses på vores website på engelsk og finsk.

Læs mere

Lemminkäinens regnskabsmeddelelse 2015: Vi fortsætter som planlagt

“Vi er nu en mere økonomisk stabil virksomhed end for to år siden,” siger bestyrelsesformand og CEO Casimir Lindholm.

Læs mere

Stier af Confalt omkring Musikkens Hus

Området omkring det nyopførte Musikkens Hus i Aalborg er i år blevet gennemgribende renoveret. Det rekreative område er blevet udstyret med fine nye bænke, nyplantede træer og et net af stier, som er asfalteret med Lemminkäinens Confalt belægning.

Læs mere

Jykä holder pause

Jykä er en fræser, der skal til eftersyn efter en travl sommer, så den kan være klar til den næste.

Læs mere

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere