Asfaltarbejde om vinteren i Nordnorge

Vi har udlagt 22.000 ton asfalt på E6 i Nordnorge. Den største del af projektet omfattede asfaltering af en 6 km lang tunnel - en opgave, der blev gennemført i Tromsøs kolde og snefulde vinter.

I de nordlige egne af Norge - tæt på polarområderne - har der ikke været den store efterspørgsel efter at asfaltere om vinteren. Måske ikke specielt overraskende i lyset af det snefulde og kolde klima. Et tunnelprojekt baner dog ikke alene vejen for nye muligheder, men også spændende udfordringer, hvad angår produktion, logistik og gennemførelse. Vi tog udfordringen op og sagde ja til at asfaltere en tunnel på en strækning af E6 i vinteren 2017.  "Vi producerede asfalten på vores anlæg i Trom...

05-12-2017

Renovering af den finske rigsdagsbygning afsluttet

Vi har i løbet af de seneste tre år været i gang med at renovere en af de mest ikoniske bygninger i Finland: rigsdagsbygningen i Helsinki.

Læs mere

Stolte af vores arbejde

Trivslen blandt medarbejderne hos Lemminkäinen er forbedret i forhold til sidste år.

Læs mere

Lemminkäinen på Almedalsugen

Denne sommer var det første gang Lemminkäinen deltog på den svenske udgave af folkemødet, Almedalsugen. Men hvad er Almedalsugen?

Læs mere

Stabil innovation

Vi er godt i gang med vores første funderingsprojekt med nedskylning af pæle i Norge. Under Kongegården i Halden udskiftes gamle og ustabile træpæle med nedskyllede pæle, der går 7 meter ned i jorden.

Læs mere

Lemmys læserkonkurrence!

Lemmys læserkonkurrence er fuldført, og de heldige vindere af en iPad er:

Læs mere

InfraHack-innovationer skal implementeres til efteråret

Innovationskonkurrencen InfraHack resulterede i nye idéer til projekter i Paving og Infra.

Læs mere

Europas stærkeste tårnkran

På byggepladsen for udvidelsen af Helsinki Lufthavn er der en kran, der kan løfte op til 64 t og med en rækkevidde på hele 21 m.

Læs mere

Øjne i himlen

I Norge bruger vi avancerede teknologiske løsninger med drone, fotos og GPS til at udmåle vores depoter med knust sten og grus.

Læs mere