Vores referencer på internettet

Har du brug for oplysninger om Lemminkäinens byggeprojekter?

Du finder vores kundereferencer på vores hjemmesider, se under overskriften Referencer. www.lemminkainen.com/references/ (in English) Der er referencer for hvert enkelt land på landenes egne hjemmesider. På de enkelte hjemmesider kan du vælge landet ved at klikke på teksten "Regional sites" i øverste højre hjørne af siden. http://www.lemminkainen.dk/referencer/

22-11-2016

Godt teamwork

Medarbejderne hos Lemminkäinen er glade for at komme på arbejde, og de nyder at arbejde i deres teams.

Læs mere

Silkeborgmotorvejen – færdig!

Med den sidste asfaltbelægning af omkring 4 km på den vestlige del af Silkeborgmotorvejen har vi sat et flot punktum for projektet, der har været det mest omdiskuterede og prestigefyldte motorvejsprojekt i Midtjylland.

Læs mere

Udforsk de sociale medier

Like, del, netværk – gør brug af de sociale medier Eller måske var det en ide at starte en blog?

Læs mere

Er dine oplysninger sikre?

Det er nemt at overføre data i en mobil verden – men det er desværre også nemt at misbruge dem. Du kan undgå problemer ved at være opmærksom.

Læs mere

Der er skruet op for varmen

Sørg for at få rigeligt væske, husk at holde pauser, og bær det rigtige udstyr. På denne måde kan du opnå en god arbejdsdag, selv i bagende sol.

Læs mere

En dag med en administrerende direktør

Mikael Hautala, der snart er færdig med ingeniørstudiet, fik en chance for at stifte bekendtskab med byggebranchen og virksomhedsledelse på topniveau.

Læs mere

At bygge en båddok uden at få våde fødder

Det er givende at finde på kreative løsninger. En båddok blive typisk bygget ved hjælp af en flåde som arbejdsplatform. Vi opdagede, at ved at bruge en midlertidig bred lavet af sprængt klippe kunne vi reducere omkostningerne betydeligt.

Læs mere

Tilføj Lemmy-ikonet på din mobil

Tilføj Lemmys hjemmeside til din startskærm, så du nemt kan få adgang. Ikonet vises på din startskærm ligesom enhver anden app eller widget, så du kan trække og placere den, hvor du vil. Quick guide:

Læs mere