Nu er jeg en asphalt arbejder

Siden 2007 har Tom Erik Broks asfalteret veje i Finnmark, Norge. Han har tromlet, siddet på sprøjtetraktoren og lagt asfalt. Nu er han holdleder, efter han tog en kompetencegivende asfalteksamen.

“Den kompetencegivende eksamen er en anerkendelse af både dig selv, og af det job du udfører. Det har værdi. Jeg kan nu sige til mig selv, at jeg er en asfaltarbejder. Dette er noget jeg faktisk ved hvordan man gør” siger Tom Erik. Inden den kompetencegivende eksamen var Tom Erik nervøs, og han brugte en del tid på at spekulere over, hvad eksamen ville indebære. ” Jeg frygtede den teoretiske del mest samt det at skulle blive observeret af en censor under den praktiske del af eksamen. Det gik...

29-03-2017

Det går glat på øhavsruten Archipelago Trail

Vi har asfalteret mere end 30 km af den naturskønne rute i Sydvestfinland. Vores arbejde i øhavet kræver grundig planlægning i forhold til færgeforbindelser og dobbelt så mange lastbiler til materialetransport

Læs mere

Udforsk de sociale medier

Like, del, netværk – gør brug af de sociale medier Eller måske var det en ide at starte en blog?

Læs mere

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere

Vores referencer på internettet

Har du brug for oplysninger om Lemminkäinens byggeprojekter?

Læs mere

Godt teamwork

Medarbejderne hos Lemminkäinen er glade for at komme på arbejde, og de nyder at arbejde i deres teams.

Læs mere

Silkeborgmotorvejen – færdig!

Med den sidste asfaltbelægning af omkring 4 km på den vestlige del af Silkeborgmotorvejen har vi sat et flot punktum for projektet, der har været det mest omdiskuterede og prestigefyldte motorvejsprojekt i Midtjylland.

Læs mere

Er dine oplysninger sikre?

Det er nemt at overføre data i en mobil verden – men det er desværre også nemt at misbruge dem. Du kan undgå problemer ved at være opmærksom.

Læs mere

Der er skruet op for varmen

Sørg for at få rigeligt væske, husk at holde pauser, og bær det rigtige udstyr. På denne måde kan du opnå en god arbejdsdag, selv i bagende sol.

Læs mere