Europas stærkeste tårnkran

På byggepladsen for udvidelsen af Helsinki Lufthavn er der en kran, der kan løfte op til 64 t og med en rækkevidde på hele 21 m.

De nye og rummelige arealer, der er ved at blive opført som en del af udvidelsen af lufthavnsterminalerne, stiller helt exceptionelle krav til løfteudstyret. Det skyldes, at arbejdet omfatter helt ekstremt massive præfabrikerede betonkonstruktioner. Den tårnkran, vi har fået specialfremstillet, vejer over 300 t. Vores specialister måtte tage helt til Kina for at lære, hvordan den skal monteres. Der fremstilles kun ganske få kraner om året i Kina af denne størrelse. "Det kræver en særlig...

23-05-2017

Øjne i himlen

I Norge bruger vi avancerede teknologiske løsninger med drone, fotos og GPS til at udmåle vores depoter med knust sten og grus.

Læs mere

Samarbejde med skolen sikrer fremtiden

For at de bedste kan finde frem til Lemminkäinen, vil vi investere i at samarbejde med skolerne.

Læs mere

Nu er jeg en asphalt arbejder

Siden 2007 har Tom Erik Broks asfalteret veje i Finnmark, Norge. Han har tromlet, siddet på sprøjtetraktoren og lagt asfalt. Nu er han holdleder, efter han tog en kompetencegivende asfalteksamen.

Læs mere

Det går glat på øhavsruten Archipelago Trail

Vi har asfalteret mere end 30 km af den naturskønne rute i Sydvestfinland. Vores arbejde i øhavet kræver grundig planlægning i forhold til færgeforbindelser og dobbelt så mange lastbiler til materialetransport

Læs mere

Udforsk de sociale medier

Like, del, netværk – gør brug af de sociale medier Eller måske var det en ide at starte en blog?

Læs mere

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere

Vores referencer på internettet

Har du brug for oplysninger om Lemminkäinens byggeprojekter?

Læs mere

Godt teamwork

Medarbejderne hos Lemminkäinen er glade for at komme på arbejde, og de nyder at arbejde i deres teams.

Læs mere