InfraHack-innovationer skal implementeres til efteråret

Innovationskonkurrencen InfraHack resulterede i nye idéer til projekter i Paving og Infra.

Målet med InfraHack-konkurrencen, som vi arrangerede i Finland ultimo maj, var at finde nye løsninger til at forbedre informationsflowet og den operationelle effektivitet i vores forretningssegmenter. Vi havde inviteret iværksættervirksomheder, servicedesignere, innovatører og softwareingeniører til at deltage i konkurrencen. "Vores systemer er stadigvæk tunge og gammeldags. Vi vil gerne gøre arbejdet på byggepladserne nemmere og finde frem til nye, agile applikationer og idéer," siger Caroli...

06-06-2017

Europas stærkeste tårnkran

På byggepladsen for udvidelsen af Helsinki Lufthavn er der en kran, der kan løfte op til 64 t og med en rækkevidde på hele 21 m.

Læs mere

Øjne i himlen

I Norge bruger vi avancerede teknologiske løsninger med drone, fotos og GPS til at udmåle vores depoter med knust sten og grus.

Læs mere

Samarbejde med skolen sikrer fremtiden

For at de bedste kan finde frem til Lemminkäinen, vil vi investere i at samarbejde med skolerne.

Læs mere

Nu er jeg en asphalt arbejder

Siden 2007 har Tom Erik Broks asfalteret veje i Finnmark, Norge. Han har tromlet, siddet på sprøjtetraktoren og lagt asfalt. Nu er han holdleder, efter han tog en kompetencegivende asfalteksamen.

Læs mere

Det går glat på øhavsruten Archipelago Trail

Vi har asfalteret mere end 30 km af den naturskønne rute i Sydvestfinland. Vores arbejde i øhavet kræver grundig planlægning i forhold til færgeforbindelser og dobbelt så mange lastbiler til materialetransport

Læs mere

Udforsk de sociale medier

Like, del, netværk – gør brug af de sociale medier. Eller måske var det en ide at starte en blog?

Læs mere

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere

Vores referencer på internettet

Har du brug for oplysninger om Lemminkäinens byggeprojekter?

Læs mere