En dag med en administrerende direktør

Mikael Hautala, der snart er færdig med ingeniørstudiet, fik en chance for at stifte bekendtskab med byggebranchen og virksomhedsledelse på topniveau.

Mikael Hautala bliver snart kandidat med en Master of Science i teknologi fra det teknologiske universitet i Tampere. Han deltog i programmet "CEO for en dag", der giver universitetsstuderende mulighed for at tilbringe en dag med en finsk topleder. Mikael valgte Casimir Lindholm og Lemminkäinen. Hvorfor Lemminkäinen? "Lemminkäinen er en bredt anerkendt virksomhed, og jeg kendte ikke bygge- og anlægssektoren. Jeg har en virksomhed, og jeg ville finde ud af, om vores ideer ville fungere her"....

21-06-2016

At bygge en båddok uden at få våde fødder

Det er givende at finde på kreative løsninger. En båddok blive typisk bygget ved hjælp af en flåde som arbejdsplatform. Vi opdagede, at ved at bruge en midlertidig bred lavet af sprængt klippe kunne vi reducere omkostningerne betydeligt.

Læs mere

Tilføj Lemmy-ikonet på din mobil

Tilføj Lemmys hjemmeside til din startskærm, så du nemt kan få adgang. Ikonet vises på din startskærm ligesom enhver anden app eller widget, så du kan trække og placere den, hvor du vil. Quick guide:

Læs mere

Årsrapport for 2015 tilgængelig

Lemminkäinens årsrapport 2015 kan nu læses på vores website på engelsk og finsk.

Læs mere

Lemminkäinens regnskabsmeddelelse 2015: Vi fortsætter som planlagt

“Vi er nu en mere økonomisk stabil virksomhed end for to år siden,” siger bestyrelsesformand og CEO Casimir Lindholm.

Læs mere

Stier af Confalt omkring Musikkens Hus

Området omkring det nyopførte Musikkens Hus i Aalborg er i år blevet gennemgribende renoveret. Det rekreative område er blevet udstyret med fine nye bænke, nyplantede træer og et net af stier, som er asfalteret med Lemminkäinens Confalt belægning.

Læs mere

Jykä holder pause

Jykä er en fræser, der skal til eftersyn efter en travl sommer, så den kan være klar til den næste.

Læs mere

Lad der blive lys og sikkerhed!

Vær forberedt på vanskelige forhold. Her finder du de vigtigste regler for din egen og for byggepladsens sikkerhed om vinteren.

Læs mere

Et positivt resultat

Medarbejdertilfredsundersøgelsen 2015 har vist, at vi er glade for vores arbejdsplads.

Læs mere