Natarbejde i Tromsø Lufthavn

Vi renoverer belægningen i Tromsø Lufthavn, Norge, uden at blive forstyrret af flytrafikken – vi arbejder om natten.

Den 2. juni gik vi i gang med renoveringsarbejdet i Tromsø Lufthavn, et projekt der blev afsluttet den 1. august 2015. Vores arbejde omfatter fjernelse af lysinstallationer på 400 m af landingsbanen og forstærkelse af asfalten på området omkring landingsbanebelysningen. Alt i alt lægger vi asfalt på et ca. 20.000 kvadratmeter stort slidlag.

Projektet er organiseret som et samarbejde mellem alle forretningsenheder i Lemminkäinen Norge. Mens teamet fra infrastrukturafdelingen tager sig af projektledelsen, står operatører fra asfaltafdelingen for asfaltarbejdet, og vejdriftsteamet sørger for anlægsarbejdet.

Selv om Tromsø Lufthavn er en af Norge´s travleste lufthavne, kan projektet gennemføres sikkert og uden forstyrrelse fra flytrafikken.

- Om natten er det kun det lokale flyselskabs postfly og ambulanceflyvetjenesten, der letter og lander i Tromsø Lufthavn. Derfor kan landingsbanen afkortes med 400 m om natten, og vi kan arbejde på landingsbanen, som om den var et almindeligt anlægsområde, fortæller projektleder Lars Eirik Vik.

Tekst og foto: Tom Andre Aas

22-09-2015

0 personer synes godt om dette