God planlægning er halvdelen af vejen mod succes

Et nyt medborgercenter er under opførsel i det nye boligområde Hiukkavaara i Oulu via en partneringaftale.

Vi befinder os midt i en fyrreskov i Hiukkavaara, Oulu, i Nordfinland. Vi er i færd med at opføre et medborgercenter, som blandt andet skal rumme en grundskole og en daginstitution. Vores kunde, Oulu by, gik i gang med at realisere Hiukkavaara medborgercenter via en partneringaftale. "Ved en partneringaftale vurderer bygherre og leverandører alle løsningerne og er sammen om at dele fordele og ulemper", opsummerer Marko Palonen , regionaldirektør hos Lemminkäinen. Projektet har været...

09-05-2017

Fra oliehavn til boligområde

I Stockholms Södra Kajen, en tidligere oliehavn, er fundamenterne ved at blive støbt til et nyt boligområde. På dette projekt arbejder vi både til lands og til vands.

Læs mere

Byggeri ved en kobbermine

Vi er ved at bygge et knuseanlæg i Gällivare Kommune i det nordlige Sverige, og det går stærkt. Projektet er en stor investering for mineselskabet, og det er lidt af et prestigeprojekt for os.

Læs mere

Masser af klippe at sprænge i Espoo

Det underjordiske spildevandsanlæg, Blominmäki, i Espoo, Finland, er et udgravningsprojekt i størrelsesmæssig særklasse. Vores medarbejdere har erfaring med at grave ud til et godt spildevandsanlæg.

Læs mere

Et dejligt syn

Sosnovy Bor, der ligger i Leningrad-regionen i Rusland, er allerede nu ved at glæde sig til, at Lemminkäinen er ved at opføre et nyt boligkvarter ved navn Rantala.

Læs mere

Motorvej på (hurtig) vej

En ny motorvej, der forbinder punkterne i det vestligste Danmark, er i øjeblikket på vej med en meget stram deadline. 22 af den 39 kilometer lange strækning er blevet tildelt vores erfarne hold.

Læs mere

Big Room sætter fart på lufthavnsudvidelse

Udvidelsen af Finlands største lufthavn, Helsinki Airport, kræver en driftsmodel, der muliggør ubesværet samarbejde mellem kunden og entreprenøren. Projektet vil tage flere år, og hver enkelt fase skal planlægges i henhold til reglerne for luftfartssikkerhed.

Læs mere

Samlet omkring samme bord

Vi har fået gode erfaringer med allianceprojekter i Kempele i det nordlige Finland, hvor vi er ved at udvide og renovere et offentligt sundhedscenter. Projektet vil blive afsluttet næste år.

Læs mere

Luft under vingerne

Renoveringen af lufthavnen i Tallinn er en fantastisk mulighed for os.

Læs mere