Op i højderne

Hovedkontoret for medlemsbankerne i OP Financial Group i det sydlige Karelia bliver en ny milepæl for byen Lappeeranta i Finland. Byggeprojektet er også en vigtig del af renoveringen af den traditionelle City-blok.

Vi er ved at opføre et nyt hovedkontor for medlemsbankerne i OP Financial Group i centrum af Lappeenranta, som er beliggende ca. 200 km øst for Helsinki. Levetiden for den gamle bygning i Pormestarinkatu var ved at løbe ud. I bybilledet i Lappeenranta er opførelsen af hovedkontoret forbundet med et mere omfattende projekt, nemlig renoveringen af City-blokken. Lemminkäinen ejer den grund, hvor det nye hovedkontor kommer til at ligge. På grunden var der en gammel erhvervsejendom, som var i dårl...

24-05-2016

Vejløs byggeplads

I det naturskønne Fjærland i Vestnorge er vi ved at bygge vejløse vandkraftanlæg til vores kunde Småkraft. At der kun er adgang til byggepladsen fra havet eller med helikopter gør projektet til noget af en udfordring.

Læs mere

At bo ved havet

For ikke så længe siden var Jätkäsaari i Helsinki et havneområde. Nu er det blevet hjem for højhuse, herunder Kompassi-lejlighedskomplekset.

Læs mere

Et nyt område er ved at se dagens lys i Helsinki

Et nyt, levende område er ved at se dagens lys i Helsinki, Finland. Under planlægningen og udførelsen har vi samarbejdet med vores konkurrenter på hårde vilkår.

Læs mere

Fra kontorer til hotelværelser

Auratalo i Helsinki, Finland, er et vartegn, der opstod i begyndelsen af 1960'erne. Nu ombygges kontorbygningen til et moderne byhotel.

Læs mere

En højt profileret tunnel

Vi sørger for belægningen på Nordhavnsvej, som vil gøre det trafikale liv meget nemmere for pendlerne i København. Kravene til dette projekt er utroligt høje.

Læs mere

Underjordisk parkeringsanlæg i Rotermann-kvarteret

Der skal altid udvises særlig omhu, når der skal bygges under en bygning af kulturhistorisk værdi, men det kræver helt særlige kompetencer og planlægning, når jordbunden er af ringe kvalitet, og den historiske bygning ovenover er skrøbelig.

Læs mere

Vi går i dybden i Tallinn

Sidste år opdagede vandværket, Tallinna Vesi, at en del af overfladejorden nær en populær strand i Tallinn var ved at synke. Da stedet blev lokaliseret til at være oven over Tihases vigtigste tunnelsamling, blev der straks taget handling. Efter en grundig undersøgelse henvendte de sig til os.

Læs mere

Sikker trafik for alle

Et stort projekt ændrer fuldstændigt to rundkørsler lige uden for en by i Nordnorge. Det vil forbedre fremkommeligheden for fodgængere, cyklister og bilister og gøre vejkrydset mere sikkert.

Læs mere