Samarbejde i Arlanda

Udvidelsen af Stockholm Arlanda Airport i Sverige betyder dusinvis af nye byggepladser og mere lastbiltrafik. Vi bygger et logistikcenter i området til at koordinere trafikken til og fra byggepladserne.

Orange tromler og gravemaskiner kører frem og tilbage på den 18.000 kvadratmeter store byggeplads ved siden af Arlanda Airport, når asfaltmaskinerne ankommer for at starte deres arbejde. Det nye logistikcenter er et godt eksempel på en byggeplads, der køres sammen af Infra-projekter og asfaltafdelingen.  "Det nye logistikcenter handler kun om at undgå trafikpropper rundt om Arlanda. Virksomheder planlægger deres kørsler og kontakter logistikcenteret for at booke deres levering til byggepladse...

11-10-2017

Byggeri med præcision og til tiden

Vi er hovedentreprenør på byggeriet af industriområdet i Kekava, Letland.

Læs mere

God planlægning er halvdelen af vejen mod succes

Et nyt medborgercenter er under opførsel i det nye boligområde Hiukkavaara i Oulu via en partneringaftale.

Læs mere

Fra oliehavn til boligområde

I Stockholms Södra Kajen, en tidligere oliehavn, er fundamenterne ved at blive støbt til et nyt boligområde. På dette projekt arbejder vi både til lands og til vands.

Læs mere

Byggeri ved en kobbermine

Vi er ved at bygge et knuseanlæg i Gällivare Kommune i det nordlige Sverige, og det går stærkt. Projektet er en stor investering for mineselskabet, og det er lidt af et prestigeprojekt for os.

Læs mere

Masser af klippe at sprænge i Espoo

Det underjordiske spildevandsanlæg, Blominmäki, i Espoo, Finland, er et udgravningsprojekt i størrelsesmæssig særklasse. Vores medarbejdere har erfaring med at grave ud til et godt spildevandsanlæg.

Læs mere

Et dejligt syn

Sosnovy Bor, der ligger i Leningrad-regionen i Rusland, er allerede nu ved at glæde sig til, at Lemminkäinen er ved at opføre et nyt boligkvarter ved navn Rantala.

Læs mere

Motorvej på (hurtig) vej

En ny motorvej, der forbinder punkterne i det vestligste Danmark, er i øjeblikket på vej med en meget stram deadline. 22 af den 39 kilometer lange strækning er blevet tildelt vores erfarne hold.

Læs mere

Big Room sætter fart på lufthavnsudvidelse

Udvidelsen af Finlands største lufthavn, Helsinki Airport, kræver en driftsmodel, der muliggør ubesværet samarbejde mellem kunden og entreprenøren. Projektet vil tage flere år, og hver enkelt fase skal planlægges i henhold til reglerne for luftfartssikkerhed.

Læs mere