Samlet omkring samme bord

Vi har fået gode erfaringer med allianceprojekter i Kempele i det nordlige Finland, hvor vi er ved at udvide og renovere et offentligt sundhedscenter. Projektet vil blive afsluttet næste år.

Udvidelsen af sundhedscentret i Kempele vil blive afsluttet i efteråret 2017. Derefter begynder vi gradvist at renovere den gamle del af centret. Det er en ny type projekt på den måde, at det er baseret på et omfattende samarbejde: Kunden ville gerne gøre brug af et alliancesamarbejde. Kommunen, arkitekter, projektledere og entreprenører udgør en fælles organisation, der er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af projektet. Med andre ord deler de både risikoen og fordelene. Ifølge Risto...

27-09-2016

Luft under vingerne

Renoveringen af lufthavnen i Tallinn er en fantastisk mulighed for os.

Læs mere

Det Olympiske Stadion i Helsinki – forbilledligt jordarbejde

Vi udfører gravearbejde på Det Olympiske Stadion i Helsinki for at sikre, at det forsat vil kunne fungere som en arena for mange forskellige ting.

Læs mere

Asfaltering af broer i Rusland

Gennem tiden har vi renoveret 220 broer i Rusland med Lemmastix mastiksisolering og Lemproof mastiksbaseret bitumen. Udviklingen af vores egne produkter, ekspertise og erfaring sikrede os en vellykket projektimplementering.

Læs mere

Op i højderne

Hovedkontoret for medlemsbankerne i OP Financial Group i det sydlige Karelia bliver en ny milepæl for byen Lappeeranta i Finland. Byggeprojektet er også en vigtig del af renoveringen af den traditionelle City-blok.

Læs mere

Vejløs byggeplads

I det naturskønne Fjærland i Vestnorge er vi ved at bygge vejløse vandkraftanlæg til vores kunde Småkraft. At der kun er adgang til byggepladsen fra havet eller med helikopter gør projektet til noget af en udfordring.

Læs mere

At bo ved havet

For ikke så længe siden var Jätkäsaari i Helsinki et havneområde. Nu er det blevet hjem for højhuse, herunder Kompassi-lejlighedskomplekset.

Læs mere

Et nyt område er ved at se dagens lys i Helsinki

Et nyt, levende område er ved at se dagens lys i Helsinki, Finland. Under planlægningen og udførelsen har vi samarbejdet med vores konkurrenter på hårde vilkår.

Læs mere

Fra kontorer til hotelværelser

Auratalo i Helsinki, Finland, er et vartegn, der opstod i begyndelsen af 1960'erne. Nu ombygges kontorbygningen til et moderne byhotel.

Læs mere