Projekt ved flaskehalsen for trafikpropper

Vi bygger Lagedi-vejknudepunkt i flere niveauer på den voldsomt trafikerede Tallinn-omfartsvej i Estland.

Den første side af Lagedi-broen er allerede blevet støbt. Planeringen af broens kanter danner en tæt sky af støv. Som for at overbevise os om, at vores projekt i den grad ligger lige i hjertet af Tallinns tætte trafik, drøner et passagerfly, der lige er lettet fra den nærliggede lufthavn, hen over byggepladsen. Priit Kuldsaar , Project Manager, står på den helt nye halvdel af broen og ser fra himlen til den gamle overføring, der kun har få uger tilbage i drift, og på trafikken på den, der...

05-12-2017

Renovering af en prestigefyldt historisk bygning

Vi renoverer en ejendom, der ejes af Ilmarinen Mutual Pension Insurance Company i Helsinki. En ekstra dimension ved renoveringen af en bygning, der er beskyttet af Finlands fredningsstyrelse, Museovirasto, er bygningens beliggenhed i den tæt bebyggede bymidte.

Læs mere

Samarbejde i Arlanda

Udvidelsen af Stockholm Arlanda Airport i Sverige betyder dusinvis af nye byggepladser og mere lastbiltrafik. Vi bygger et logistikcenter i området til at koordinere trafikken til og fra byggepladserne.

Læs mere

Byggeri med præcision og til tiden

Vi er hovedentreprenør på byggeriet af industriområdet i Kekava, Letland.

Læs mere

God planlægning er halvdelen af vejen mod succes

Et nyt medborgercenter er under opførsel i det nye boligområde Hiukkavaara i Oulu via en partneringaftale.

Læs mere

Fra oliehavn til boligområde

I Stockholms Södra Kajen, en tidligere oliehavn, er fundamenterne ved at blive støbt til et nyt boligområde. På dette projekt arbejder vi både til lands og til vands.

Læs mere

Byggeri ved en kobbermine

Vi er ved at bygge et knuseanlæg i Gällivare Kommune i det nordlige Sverige, og det går stærkt. Projektet er en stor investering for mineselskabet, og det er lidt af et prestigeprojekt for os.

Læs mere

Masser af klippe at sprænge i Espoo

Det underjordiske spildevandsanlæg, Blominmäki, i Espoo, Finland, er et udgravningsprojekt i størrelsesmæssig særklasse. Vores medarbejdere har erfaring med at grave ud til et godt spildevandsanlæg.

Læs mere

Et dejligt syn

Sosnovy Bor, der ligger i Leningrad-regionen i Rusland, er allerede nu ved at glæde sig til, at Lemminkäinen er ved at opføre et nyt boligkvarter ved navn Rantala.

Læs mere