Fra oliehavn til boligområde

I Stockholms Södra Kajen, en tidligere oliehavn, er fundamenterne ved at blive støbt til et nyt boligområde. På dette projekt arbejder vi både til lands og til vands.

I Värtan havn i Stockholm blæser en fugtig februar brise ind fra havet. Havet er dog stadig åbent og isfrit takket være den milde vinter. Det er godt for det arbejde, vi skal lave på Södra Kajen i henhold til kontrakten med Stockholm by. Vores opgave er at nedbryde den oliekaj, der blev anlagt i slutningen af 1800-tallet, og erstatte den med infrastrukturen til det arkitekttegnede boligområde. Pladsleder Oskar Nilsson fortæller, at entreprenørarbejdet stiller krav om helt særlige kompetencer....

11-04-2017

Byggeri ved en kobbermine

Vi er ved at bygge et knuseanlæg i Gällivare Kommune i det nordlige Sverige, og det går stærkt. Projektet er en stor investering for mineselskabet, og det er lidt af et prestigeprojekt for os.

Læs mere

Masser af klippe at sprænge i Espoo

Det underjordiske spildevandsanlæg, Blominmäki, i Espoo, Finland, er et udgravningsprojekt i størrelsesmæssig særklasse. Vores medarbejdere har erfaring med at grave ud til et godt spildevandsanlæg.

Læs mere

Et dejligt syn

Sosnovy Bor, der ligger i Leningrad-regionen i Rusland, er allerede nu ved at glæde sig til, at Lemminkäinen er ved at opføre et nyt boligkvarter ved navn Rantala.

Læs mere

Motorvej på (hurtig) vej

En ny motorvej, der forbinder punkterne i det vestligste Danmark, er i øjeblikket på vej med en meget stram deadline. 22 af den 39 kilometer lange strækning er blevet tildelt vores erfarne hold.

Læs mere

Big Room sætter fart på lufthavnsudvidelse

Udvidelsen af Finlands største lufthavn, Helsinki Airport, kræver en driftsmodel, der muliggør ubesværet samarbejde mellem kunden og entreprenøren. Projektet vil tage flere år, og hver enkelt fase skal planlægges i henhold til reglerne for luftfartssikkerhed.

Læs mere

Samlet omkring samme bord

Vi har fået gode erfaringer med allianceprojekter i Kempele i det nordlige Finland, hvor vi er ved at udvide og renovere et offentligt sundhedscenter. Projektet vil blive afsluttet næste år.

Læs mere

Luft under vingerne

Renoveringen af lufthavnen i Tallinn er en fantastisk mulighed for os.

Læs mere

Det Olympiske Stadion i Helsinki – forbilledligt jordarbejde

Vi udfører gravearbejde på Det Olympiske Stadion i Helsinki for at sikre, at det forsat vil kunne fungere som en arena for mange forskellige ting.

Læs mere