Byggeri ved en kobbermine

Vi er ved at bygge et knuseanlæg i Gällivare Kommune i det nordlige Sverige, og det går stærkt. Projektet er en stor investering for mineselskabet, og det er lidt af et prestigeprojekt for os.

Da opførelsen af Bolidens nye malmknuseanlæg ved Aitik-kobberminen blev indledt, var der ikke andet end et 40 meter dybt hul i jorden. Kun fire måneder senere er hullet erstattet af 18 meter høje betonmure. "Det er omkring en tredjedel af den endelige højde. Betonmuren vil blive forhøjet med endnu 18 meter, og oven på det kommer der så et 12 meter højt tårn," forklarer projektleder Jonne Yli-Ikkelä . Murene skyder hurtigt i vejret ved hjælp af slipstøbning. Byggearbejdet skal efter planen tag...

14-03-2017

Masser af klippe at sprænge i Espoo

Det underjordiske spildevandsanlæg, Blominmäki, i Espoo, Finland, er et udgravningsprojekt i størrelsesmæssig særklasse. Vores medarbejdere har erfaring med at grave ud til et godt spildevandsanlæg.

Læs mere

Et dejligt syn

Sosnovy Bor, der ligger i Leningrad-regionen i Rusland, er allerede nu ved at glæde sig til, at Lemminkäinen er ved at opføre et nyt boligkvarter ved navn Rantala.

Læs mere

Motorvej på (hurtig) vej

En ny motorvej, der forbinder punkterne i det vestligste Danmark, er i øjeblikket på vej med en meget stram deadline. 22 af den 39 kilometer lange strækning er blevet tildelt vores erfarne hold.

Læs mere

Big Room sætter fart på lufthavnsudvidelse

Udvidelsen af Finlands største lufthavn, Helsinki Airport, kræver en driftsmodel, der muliggør ubesværet samarbejde mellem kunden og entreprenøren. Projektet vil tage flere år, og hver enkelt fase skal planlægges i henhold til reglerne for luftfartssikkerhed.

Læs mere

Samlet omkring samme bord

Vi har fået gode erfaringer med allianceprojekter i Kempele i det nordlige Finland, hvor vi er ved at udvide og renovere et offentligt sundhedscenter. Projektet vil blive afsluttet næste år.

Læs mere

Luft under vingerne

Renoveringen af lufthavnen i Tallinn er en fantastisk mulighed for os.

Læs mere

Det Olympiske Stadion i Helsinki – forbilledligt jordarbejde

Vi udfører gravearbejde på Det Olympiske Stadion i Helsinki for at sikre, at det forsat vil kunne fungere som en arena for mange forskellige ting.

Læs mere

Asfaltering af broer i Rusland

Gennem tiden har vi renoveret 220 broer i Rusland med Lemmastix mastiksisolering og Lemproof mastiksbaseret bitumen. Udviklingen af vores egne produkter, ekspertise og erfaring sikrede os en vellykket projektimplementering.

Læs mere