Automatiseret produktion af asfalt

Tårnet i Tuusula-asfaltanlægget har et bredt udsyn over Helsinki International Airport og omkring Helsinki-hovedstadsområdet i Finland. Men driftsområdet for den største produktionsenhed i de nordiske lande rækker langt videre, end øjet kan se.

 Når det er varmt nok, sveder selv sten. Det kan ses på Sammonmäki asfaltanlægget i Tuusula i nærheden af Helsinki, hvor forskellige kvaliteter af stenmaterialer forvandles til dusinvis af forskellige typer asfalt i varmetromlerne og blanderne. Sideanlæggene arbejder med kvaliteten af bitumen til mange forskellige brugere. "Det bruger selvfølgelig energi. Udstyret her er nok til at opvarme det halve af Helsinki," siger Kimmo Karjala , Production Manager, og åbner lågen til den enorme...

05-12-2017

Infra Projects udvikler nye salgsværktøjer

Den nye driftsmodel for Infra Projects integrerer driften inden for arbejdsområdet på tværs af landegrænser. De nye værktøjer blev først taget i brug i salgsarbejdet.

Læs mere

RAIN giver bygge- og anlægsbranchen et løft

Hvad er det, der gør, at det amerikanske løbehold er så meget bedre? Uproblematisk samarbejde, den indbyrdes kommunikation mellem holdets medlemmer, og at alle ved lige præcist, hvad de skal gøre, for at holdet får opfyldt det fælles mål. Hvordan ville vi kunne opnå det samme inden for bygge og anlæg? Det var det helt store spørgsmål, da RAIN-projektet brainstormede over dette på sommerens workshop.

Læs mere

Kend dig selv, forstå andre

En god chef er et vigtigt aktiv. Vi ønsker at hjælpe alle vores ledere med at blive endnu bedre til at udføre deres arbejde. Vores forårskursus gav dem mulighed for at lære mere om sig selv og om at samarbejde med andre.

Læs mere

Alt det vi gør, er af værdi for vores interessenter

Lemminkäinen bygger huse til privat brug, erhvervsejendomme, veje og forskellige former for infrastruktur over og under jorden. Til det skal der bruges arbejdskraft, råmaterialer, energi og vand.

Læs mere

Helikopterperspektiv

Ved at arbejde ud fra Lean Six Sigma har vi opnået markante besparelser på belægningen til den vestlige omfartsmotorvej i Skt. Petersborg.

Læs mere

Åben og hurtig kommunikation på byggepladsen

Hvor vigtig kommunikation er i et anlægsprojekt, blev tydeliggjort i Rantaväylä-tunnelprojektet i Tampere, Finland. Den længste vejtunnel i Finland blev anlagt af et konsortium midt i byen Tampere, hvor vi var hovedentreprenør.

Læs mere

Knusende effektiv drift

Når det drejer sig om behandling af stenmaterialer, er flere forskellige metoder blevet finpudset gennem årene. Der er dog fortsat af og til basis for nytænkning.

Læs mere

Bygget af os

Vi bygger lejligheder i flere forskellige bymæssige vækstcentre i Finland. Tilsynsførende Tuija Ingberg og projektingeniør Emmi Ollikainen føler ikke, at deres arbejde er noget særligt, men det er vigtigt.

Læs mere