Det er rart at gå i en træskole

I Pudasjärvi i Nordfinland har vi opført en hel skole af træ. Skolen, der åbnede i august, har fået stor ros af både elever og lærere.

Træskolen i Pudasjärvi har 720 elever, men den er meget støjsvag, eftersom trævæggene dæmper lyden. Der er mange træflader, og de store vinduer giver en dejlig udsigt til den smukke natur. Skoleeleverne i Pudasjärvi har brugt deres nye skole siden august. Ifølge gymnasieeleven Olga Oinas-Panuma kan den nye skole slet ikke sammenlignes med den gamle. "Den ligner slet ikke noget andet. Jeg har ikke noget imod at gå i skole om morgenen. Det er rart at komme her. Vi er meget mere motiverede, ford...

31-01-2017

God, bedre – asfaltproduktion

Selv gode procedurer tager ikke skade af forbedringer. Vi har implementeret adskillige mindre ændringer i asfaltproduktionen i Letland, og de har givet betydelige besparelser.

Læs mere

Lev og lær

I dette afsnit ser vi nærmere på og drøfter alle ulykker og nærved hændelser, der er opstået på vores byggepladser. Lemminkäinens medarbejdere fortæller om episoder, vi alle sammen kan lære noget af.

Læs mere

Ny driftsmodel inden for belægning – nyheder fra felten

Vi omorganiserede forretningsmodellen for vores finske asfaltafdeling primo 2016. Omlægningen skal klarlægge arbejdsfordelingen og forbedre projektledelse og kundeservice. De praktiske erfaringer har været positive.

Læs mere

Informationsmodeller er fremtiden

Bygningsmodellering går ud på at udarbejde en 3D-model af en bygning og alle dens komponenter. Der udvikles værktøjer til sikring af, at modellen kan bruges i hele bygningens livscyklus.

Læs mere

Ikke bare tomme ord

Via samtaler om mål og udvikling får medarbejderne viden om, hvad der forventes af dem. De har også mulighed for at give feedback og fremlægge udviklingsidéer til deres leder.

Læs mere

Arbejde frem mod mål

Vi er i gang med at indføre en ny tilgang til implementering af strategien. Vi satte en ny kurs på de workshops, der er blev gennemført i foråret.

Læs mere

Sikkerhed begynder med mig

Når man er opmærksom på detaljerne, bliver det en sikker dag på arbejdet. Der er altid tid til at tage personlige værnemidler på, også på korrekt vis. Tag også hånd om dine kollegaer. Spørg, hvis der er noget, du ikke er sikker på.

Læs mere

Et nyt hjem: fra byggetomt til boligblok

Det gamle posthus er væk, og byggeriet af Posteljooni-blokken er i gang i Helsinkis Käpylä-distrikt. Vi har behov for al vores ekspertise til arbejdet på byggepladsen. Gennem vores WebHome-onlineservice deltager hele forsyningskæden i arbejdet.

Læs mere