Et nyt hjem: fra byggetomt til boligblok

Det gamle posthus er væk, og byggeriet af Posteljooni-blokken er i gang i Helsinkis Käpylä-distrikt. Vi har behov for al vores ekspertise til arbejdet på byggepladsen. Gennem vores WebHome-onlineservice deltager hele forsyningskæden i arbejdet.

Nedrivningen af det gamle posthus i Käpylä gik helt efter planen, selv om vi måtte grave lidt dybere end forventet. Grunden ligger i et historisk betydningsfuldt område, i nærheden af den olympiske landsby fra sommer-OL i Helsinki i 1952. Både de fremtidige indbyggere i Posteljooni, naboerne og Helsinkis Bys byggestyringsafdeling forventer, at vi udfylder den tomme grund. Respekt for traditioner "Posteljooni adskiller sig ved tydeligt at afspejle omgivelserne omkring bygningen. Vi har foretag...

22-06-2016

Fuld kraft frem!

Asfaltsegmentet har høje, men dog realistiske, forventninger til den nye strategi.

Læs mere

God forretningsskik

Lemminkäinens adfærdskodeks er de etiske retningslinjer for alle vores aktiviteter. Vores compliance-politik præciserer, hvad vores adfærdskodeks betyder i vores daglige arbejde.

Læs mere

Giv din motor en pause!

Sund fornuft rækker langt, når det gælder om at reducere unødvendig brug af maskiner. Stop tomgangskørsel - det påvirker økonomien og miljøet.

Læs mere

Sikkerhedsforhold

Asfaltsæsonen starter snart. Husk i god tid at sikre, at dine værnemidler er klar til den travle sæson.

Læs mere

Et nyt hjem: Posteljooni tiltrækker beboere

Vi bygger nye lejligheder i Käpylä, en unik bydel i Helsinki. Lejlighederne er nu til salg. Kaisu og Ronald Sneitz valgte en lejlighed på 80 kvadratmeter på øverste etage af Posteljooni.

Læs mere

Fokus på vores styrker

Den nye strategi for vores asfaltsegment består af tre initiativer - medarbejderne i første række, ny model for hvorledes vi driver vores forretning og en plan for vækst. Modellen for hvorledes vi driver vores forretning lanceres først i Finland. Vi har bedt chefen for asfaltsegmentet Robi Blumberg, maskinchefen for den tekniske afdeling Poul Friedrich og site manager Marko Wendelin om at beskrive de daglige konsekvenser.

Læs mere

Store projekter viser vejen

Inden for byggeri i Finland drager den samlede organisation fordel af de erfaringer, vi har opnået under arbejdet med de store projekter. Et nyt ledelsessystem er allerede etableret. Vi interviewede koncerndirektør Pauli Mäkelä, udviklingsdirektør Hanne Perälä og projektingeniør Jarkko Lahti om den nye strategi for segmentet.

Læs mere

Bundsolid ekspertise og åbent samarbejde baner vej for lønsom vækst i infrastrukturprojekter

Særdeles kompetente medarbejdere er nøglen til at implementere strategien i segmentet med infrastrukturprojekter. Vi har interviewet Executive Vice President Harri Kailasalo, produktionschef Andreas Elsing og den mangeårige medarbejder Martti Kauppinen.

Læs mere