Kend dig selv, forstå andre

En god chef er et vigtigt aktiv. Vi ønsker at hjælpe alle vores ledere med at blive endnu bedre til at udføre deres arbejde. Vores forårskursus gav dem mulighed for at lære mere om sig selv og om at samarbejde med andre.

"Kurset hjalp mig med at udvikle en større forståelse af, hvad mine egne styrker er," siger Miia Havukainen , Procurement Engineer ved Building construction, Finland. Miia deltog i et træningskursus, der blev organiseret for Lemminkäinens Finlandsbaserede ledere dette forår. Kurset startede med en selvevaluering og sluttede med feedback fra fem kolleger. Stefan Malm, Infrastucture Project Supervisor, deltog i samme kursus. Han siger, at det har givet ham mere selvtillid som leder. "Jeg ville...

12-09-2017

Alt det vi gør, er af værdi for vores interessenter

Lemminkäinen bygger huse til privat brug, erhvervsejendomme, veje og forskellige former for infrastruktur over og under jorden. Til det skal der bruges arbejdskraft, råmaterialer, energi og vand.

Læs mere

Helikopterperspektiv

Ved at arbejde ud fra Lean Six Sigma har vi opnået markante besparelser på belægningen til den vestlige omfartsmotorvej i Skt. Petersborg.

Læs mere

Åben og hurtig kommunikation på byggepladsen

Hvor vigtig kommunikation er i et anlægsprojekt, blev tydeliggjort i Rantaväylä-tunnelprojektet i Tampere, Finland. Den længste vejtunnel i Finland blev anlagt af et konsortium midt i byen Tampere, hvor vi var hovedentreprenør.

Læs mere

Knusende effektiv drift

Når det drejer sig om behandling af stenmaterialer, er flere forskellige metoder blevet finpudset gennem årene. Der er dog fortsat af og til basis for nytænkning.

Læs mere

Bygget af os

Vi bygger lejligheder i flere forskellige bymæssige vækstcentre i Finland. Tilsynsførende Tuija Ingberg og projektingeniør Emmi Ollikainen føler ikke, at deres arbejde er noget særligt, men det er vigtigt.

Læs mere

Det er rart at gå i en træskole

I Pudasjärvi i Nordfinland har vi opført en hel skole af træ. Skolen, der åbnede i august, har fået stor ros af både elever og lærere.

Læs mere

God, bedre – asfaltproduktion

Selv gode procedurer tager ikke skade af forbedringer. Vi har implementeret adskillige mindre ændringer i asfaltproduktionen i Letland, og de har givet betydelige besparelser.

Læs mere

Lev og lær

I dette afsnit ser vi nærmere på og drøfter alle ulykker og nærved hændelser, der er opstået på vores byggepladser. Lemminkäinens medarbejdere fortæller om episoder, vi alle sammen kan lære noget af.

Læs mere