Fuld kraft frem!

Asfaltsegmentet har høje, men dog realistiske, forventninger til den nye strategi.

Ifølge Juha Mäkiaho , chef for produktion, udstyr og vedligeholdelse i belægningssegmentet i Finland, er folk håbefulde omkring den nye strategi, men de er også klar over, at en vellykket implementering kræver hårdt arbejde. Der er også til en vis grad uvished og modstand mod forandring. "Implementeringen af strategien kræver hårdt arbejde fra ledere og fagfolk. For eksempel har regionscheferne været ansvarlige for salg, produktion og udlægning helt selvstændigt. Den nye strategi vil gøre der...

10-05-2016

God forretningsskik

Lemminkäinens adfærdskodeks er de etiske retningslinjer for alle vores aktiviteter. Vores compliance-politik præciserer, hvad vores adfærdskodeks betyder i vores daglige arbejde.

Læs mere

Giv din motor en pause!

Sund fornuft rækker langt, når det gælder om at reducere unødvendig brug af maskiner. Stop tomgangskørsel - det påvirker økonomien og miljøet.

Læs mere

Sikkerhedsforhold

Asfaltsæsonen starter snart. Husk i god tid at sikre, at dine værnemidler er klar til den travle sæson.

Læs mere

Et nyt hjem: Posteljooni tiltrækker beboere

Vi bygger nye lejligheder i Käpylä, en unik bydel i Helsinki. Lejlighederne er nu til salg. Kaisu og Ronald Sneitz valgte en lejlighed på 80 kvadratmeter på øverste etage af Posteljooni.

Læs mere

Fokus på vores styrker

Den nye strategi for vores asfaltsegment består af tre initiativer - medarbejderne i første række, ny model for hvorledes vi driver vores forretning og en plan for vækst. Modellen for hvorledes vi driver vores forretning lanceres først i Finland. Vi har bedt chefen for asfaltsegmentet Robi Blumberg, maskinchefen for den tekniske afdeling Poul Friedrich og site manager Marko Wendelin om at beskrive de daglige konsekvenser.

Læs mere

Store projekter viser vejen

Inden for byggeri i Finland drager den samlede organisation fordel af de erfaringer, vi har opnået under arbejdet med de store projekter. Et nyt ledelsessystem er allerede etableret. Vi interviewede koncerndirektør Pauli Mäkelä, udviklingsdirektør Hanne Perälä og projektingeniør Jarkko Lahti om den nye strategi for segmentet.

Læs mere

Bundsolid ekspertise og åbent samarbejde baner vej for lønsom vækst i infrastrukturprojekter

Særdeles kompetente medarbejdere er nøglen til at implementere strategien i segmentet med infrastrukturprojekter. Vi har interviewet Executive Vice President Harri Kailasalo, produktionschef Andreas Elsing og den mangeårige medarbejder Martti Kauppinen.

Læs mere

Store fremskridt inden for arbejdssikkerhed

Bedre praksis giver færre problemer og færre uheld. Hvis det føles naturligt at arbejde på en ny måde, bliver forandringen permanent.

Læs mere