Fredrik Sarvell

Regional Manager, Infra-projekter, Sverige

Jeg er 38 år gammel og kommer fra Nyköping, der ligger syd for Stockholm. Jeg er cand.polyt., og jeg tog mit hovedfag på Royal Institute of Technology i Stockholm som civilingeniør og inden for byggeforvaltning. Jeg arbejder som Regional Manager for Infra-projekter i Midtsverige. Jeg startede i maj 2016. Vi kører i øjeblikket med flere forskellige nøgleprojekter, inklusive udgravnings- og belægningsarbejde ved Arlanda Airport. Vi reparerer og forstærker den gamle kaj ved Värtahamnen i...

07-11-2017

Superstar: Tommi Pelkonen, tunnelarbejdsleder

Tommi Pelkonen, en tunnelarbejdsleder ved en metrobyggeplads i Espoo i nærheden af Helsinki, spiller en stor rolle i sikringen af problemfrit forløb af projekter både internationalt og med kunden. Ifølge hans kolleger bemærkes Tommis arbejde sjældent af offentligheden, men han er en fremragende arbejdsleder. Læs mere om Superstar!

Læs mere

Sommerjob hos Lemminkäinen

Denne sommer har vi igen ansat flere studerende i Finland. Vi bad tre af dem fortælle om deres oplevelse af Lemminkäinen. Joona, Hanna-Kaisa og Jesse havde alle sammen sommerjob, der var relevante for deres studier.

Læs mere

New PageSeks spørgsmål til YIT’s administrerende direktør, Kari Kauniskangas

I følge virksomhedsleder og administrerende direktør Kari Kauniskangas, som er ansvarlig for fusionen af YIT og Lemminkäinen, er målet, at fusionen skal være en væksthistorie, hvor medarbejderne spiller hovedrollen.

Læs mere

Jani Ruti

Tømrer, Building Construction, Finland

Læs mere

Lovparagraffer og boksning

Vores primære advokat i Skt. Petersborg, russiske Dmitri Korontshik, begyndte at bokse for ca. fire år siden. Han tager ned og træner i træningslokalet 4-5 gange om ugen.

Læs mere

På sporet af CO2-aftryk

Den projektgruppe, der har ansvaret for at beregne CO2-aftrykket af vores asfaltprojekter, kender det for hvert enkelt produktionsbatch.

Læs mere

Harri Tolonen

Harri, som runder 40 i marts, arbejder med sprøjtebeton på tunnelarbejdspladser. Hvis ellers alt går efter planen, vil hans arbejdsplads være Blominmäki spildevandsanlæg i Espoo, Finland, indtil næste efterår.

Læs mere

Ivan Otsheretainyi

Direktør for vejbelægning, Rusland

Læs mere