Solskin til asfaltarbejderne!

Kaijaleena Vesala ser ud ad vinduet. Mon den silende regn forsvinder ved 9-tiden, som vejrudsigten lovede, eller bliver hun nødt til at ændre arbejdsplanerne?

Kaijaleena Vesala arbejder som Site Manager på regionskontoret i Vaasa, der ligger ved den finske vestkyst. Hun og kollegaen Jere Kallio sørger for, at arbejdet i fem asfaltteams skrider frem i henhold til planerne. I Vaasa-regionen udfører vi arbejde for staten, byerne, kommunerne og for andre byggefirmaer, virksomheder og privatpersoner. De forskellige byggepladsteams arbejder måske på 20 forskellige arbejdspladser i løbet af én dag. Sommetider sørger de for asfaltering af indkørslen til en...

11-10-2016

Niels Jørgen Nielsen

I august 2016 har Niels Jørgen 40 års jubilæum hos Lemminkäinen.

Læs mere

Licitationens ædle kunst

Licitationsteamet i Tallinn har været i topform på det seneste og vundet det højt profilerede projekt til fornyelse af Tallinn Lufthavn.

Læs mere

John Löfgren

John arbejder som kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder for Paving & Aggregates i Sverige.

Læs mere

Et perfekt nul

I forbindelse med ulykker er nul et fremragende resultat.

Læs mere

Det digitale team opbygger et samlet Lemminkäinen online

Group Communications and Marketing hos Lemminkäinen betjener alle de otte lande, hvor vi arbejder, og er også ansvarlig for de oplysningskrav, som Lemminkäinen som børsnoteret virksomhed er underlagt. Enheden består af to teams: Group Communications og Digital Communications. Digital Communications' team består af fire medlemmer.

Læs mere

Sikkerhedsambassadør fra Norge

Thomas Holmsen lever og ånder for sikkerhed. Han startede for tre år siden som Environmental Manager hos Lemminkäinen, og 18 måneder senere begyndte han også at arbejde med sikkerhedsspørgsmål.

Læs mere

Dygtig pokerspiller

Tor Arne Fenes er laborant hos Lemminkäinen i Norge og er en af landets bedste pokerspillere. Han kunne spille som professionel, men satser i stedet på gode kolleger og spændende arbejdsdage i afdelingen i Tromsø.

Læs mere

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Læs mere