John Löfgren

John arbejder som kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder for Paving & Aggregates i Sverige.

Jeg kommer fra Umeå og fra en familie af iværksættere. Jeg læste til ingeniør og startede min karriere som arbejdsleder og byggepladsleder, inden jeg - for næsten 25 år siden - blev bedt om at begynde at arbejde med problemstillinger og udfordringer vedrørende kvalitet, miljø og arbejdsmiljø på anlægget. Jeg startede hos Lemminkäinen i efteråret 2014. Mit arbejde omfatter alt fra formularer, systemer, IT-rutiner og træningskurser til CE-mærkning, certificeringer og audits. Ud over Paving &...

27-04-2016

Et perfekt nul

I forbindelse med ulykker er nul et fremragende resultat.

Læs mere

Det digitale team opbygger et samlet Lemminkäinen online

Group Communications and Marketing hos Lemminkäinen betjener alle de otte lande, hvor vi arbejder, og er også ansvarlig for de oplysningskrav, som Lemminkäinen som børsnoteret virksomhed er underlagt. Enheden består af to teams: Group Communications og Digital Communications. Digital Communications' team består af fire medlemmer.

Læs mere

Sikkerhedsambassadør fra Norge

Thomas Holmsen lever og ånder for sikkerhed. Han startede for tre år siden som Environmental Manager hos Lemminkäinen, og 18 måneder senere begyndte han også at arbejde med sikkerhedsspørgsmål.

Læs mere

Dygtig pokerspiller

Tor Arne Fenes er laborant hos Lemminkäinen i Norge og er en af landets bedste pokerspillere. Han kunne spille som professionel, men satser i stedet på gode kolleger og spændende arbejdsdage i afdelingen i Tromsø.

Læs mere

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Læs mere

Ekspert i sprængninger

Uanset om det handler om adskillige kilo dynamit i et byområde eller mange tusinde kilo flydende sprængstof i ødemarken i Lapland, er Juha Viitala eksperten: han er ansvarlig for sprængningsarbejder på byggepladser i Finland.

Læs mere

Vejarbejde i Rusland

Asfaltfabrikken og anlægslaboratoriet i St Petersborg arbejder med veje, landskaber og trafikknudepunkter. I højsæsonen kan produktionen foregå døgnet rundt.

Læs mere

Karina Tommik

Sommerpraktikant på betonfabrik, Tallinn

Læs mere