Sommerjob hos Lemminkäinen

Denne sommer har vi igen ansat flere studerende i Finland. Vi bad tre af dem fortælle om deres oplevelse af Lemminkäinen. Joona, Hanna-Kaisa og Jesse havde alle sammen sommerjob, der var relevante for deres studier.

Joona Åström,  23 år Et job i analyseafdelingen ved Technical Office for Infra-projekter i Helsinki "Jeg er fra Jyväskylä og har studeret under det internationale program ved Aalto University i Mikkeli i Østfinland i to år. Til efteråret fortsætter jeg på Master-delen i Business Analytics. Jeg har også været på udvekslingsophold som studerende ved University of Yonsei i Sydkorea. Jeg fik dette job gennem et arrangement på Aalto University. Der mødte jeg min nuværende chef, som fortalte mig om...

11-10-2017

New PageSeks spørgsmål til YIT’s administrerende direktør, Kari Kauniskangas

I følge virksomhedsleder og administrerende direktør Kari Kauniskangas, som er ansvarlig for fusionen af YIT og Lemminkäinen, er målet, at fusionen skal være en væksthistorie, hvor medarbejderne spiller hovedrollen.

Læs mere

Jani Ruti

Tømrer, Building Construction, Finland

Læs mere

Lovparagraffer og boksning

Vores primære advokat i Skt. Petersborg, russiske Dmitri Korontshik, begyndte at bokse for ca. fire år siden. Han tager ned og træner i træningslokalet 4-5 gange om ugen.

Læs mere

På sporet af CO2-aftryk

Den projektgruppe, der har ansvaret for at beregne CO2-aftrykket af vores asfaltprojekter, kender det for hvert enkelt produktionsbatch.

Læs mere

Harri Tolonen

Harri, som runder 40 i marts, arbejder med sprøjtebeton på tunnelarbejdspladser. Hvis ellers alt går efter planen, vil hans arbejdsplads være Blominmäki spildevandsanlæg i Espoo, Finland, indtil næste efterår.

Læs mere

Ivan Otsheretainyi

Direktør for vejbelægning, Rusland

Læs mere

Traktortræk

Kai Ove Bøe er formand på Lemminkäinens asfaltfabrik i Forus i Norge – og han er også en af de dygtigste nordmænd i den dieseldunstende motorsport traktortræk.

Læs mere

Asfaltdronningen

Indtil videre har asfaltbranchen været mændenes domæne, men det er ved at ændre sig. I Tønsberg i Norge er en tredjedel af vores medarbejdere kvinder.

Læs mere