Licitationens ædle kunst

Licitationsteamet i Tallinn har været i topform på det seneste og vundet det højt profilerede projekt til fornyelse af Tallinn Lufthavn.

For Mark Mihhailenko , chefen for licitationsteamet i Tallinn, har opbygningen af en solid ordrebeholdning og projekter nok til hele sæsonen topprioritet. Ifølge Mark er Tallinn et meget prisbevidst marked, og derfor skal man læse grundigt på lektien for at få succes. "Hvis du udregner et projekts tekniske pris og har den fornødne knowhow og medarbejdere nok til at klare selv krævende projekter, vil du få succes," mener han. Gå efter de svære Som erfaren udbudsekspert ved Mark, at det sjælden...

02-08-2016

John Löfgren

John arbejder som kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder for Paving & Aggregates i Sverige.

Læs mere

Et perfekt nul

I forbindelse med ulykker er nul et fremragende resultat.

Læs mere

Det digitale team opbygger et samlet Lemminkäinen online

Group Communications and Marketing hos Lemminkäinen betjener alle de otte lande, hvor vi arbejder, og er også ansvarlig for de oplysningskrav, som Lemminkäinen som børsnoteret virksomhed er underlagt. Enheden består af to teams: Group Communications og Digital Communications. Digital Communications' team består af fire medlemmer.

Læs mere

Sikkerhedsambassadør fra Norge

Thomas Holmsen lever og ånder for sikkerhed. Han startede for tre år siden som Environmental Manager hos Lemminkäinen, og 18 måneder senere begyndte han også at arbejde med sikkerhedsspørgsmål.

Læs mere

Dygtig pokerspiller

Tor Arne Fenes er laborant hos Lemminkäinen i Norge og er en af landets bedste pokerspillere. Han kunne spille som professionel, men satser i stedet på gode kolleger og spændende arbejdsdage i afdelingen i Tromsø.

Læs mere

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Læs mere

Ekspert i sprængninger

Uanset om det handler om adskillige kilo dynamit i et byområde eller mange tusinde kilo flydende sprængstof i ødemarken i Lapland, er Juha Viitala eksperten: han er ansvarlig for sprængningsarbejder på byggepladser i Finland.

Læs mere

Vejarbejde i Rusland

Asfaltfabrikken og anlægslaboratoriet i St Petersborg arbejder med veje, landskaber og trafikknudepunkter. I højsæsonen kan produktionen foregå døgnet rundt.

Læs mere