Jani Ruti

Tømrer, Building Construction, Finland

Fortæl om dig selv Jeg er født i Imatra og bor nu i den sydøstlige del af Finland. Jeg er 39 år gammel og har allerede arbejdet for Lemminkäinen i 19 år - næsten halvdelen af mit liv. I forbindelse med mit arbejde kører jeg rundt til byer i regionen, så jeg sidder meget af tiden i bilen. I min fritid tager jeg tit ud i naturen for at jage eller fiske. Hvad arbejder du med? I de sidste fire år har jeg været med til at reparere garantiskader. Jeg udfører f.eks. 1-års reparationer i huse, som vi...

23-05-2017

Lovparagraffer og boksning

Vores primære advokat i Skt. Petersborg, russiske Dmitri Korontshik, begyndte at bokse for ca. fire år siden. Han tager ned og træner i træningslokalet 4-5 gange om ugen.

Læs mere

På sporet af CO2-aftryk

Den projektgruppe, der har ansvaret for at beregne CO2-aftrykket af vores asfaltprojekter, kender det for hvert enkelt produktionsbatch.

Læs mere

Harri Tolonen

Harri, som runder 40 i marts, arbejder med sprøjtebeton på tunnelarbejdspladser. Hvis ellers alt går efter planen, vil hans arbejdsplads være Blominmäki spildevandsanlæg i Espoo, Finland, indtil næste efterår.

Læs mere

Ivan Otsheretainyi

Direktør for vejbelægning, Rusland

Læs mere

Traktortræk

Kai Ove Bøe er formand på Lemminkäinens asfaltfabrik i Forus i Norge – og han er også en af de dygtigste nordmænd i den dieseldunstende motorsport traktortræk.

Læs mere

Asfaltdronningen

Indtil videre har asfaltbranchen været mændenes domæne, men det er ved at ændre sig. I Tønsberg i Norge er en tredjedel af vores medarbejdere kvinder.

Læs mere

Håndtering af risikoen

Succesfuld risikostyring hjælper os med at vinde udbud og fremmer projektgennemførelsen.

Læs mere

Solskin til asfaltarbejderne!

Kaijaleena Vesala ser ud ad vinduet. Mon den silende regn forsvinder ved 9-tiden, som vejrudsigten lovede, eller bliver hun nødt til at ændre arbejdsplanerne?

Læs mere