Traktortræk

Kai Ove Bøe er formand på Lemminkäinens asfaltfabrik i Forus i Norge – og han er også en af de dygtigste nordmænd i den dieseldunstende motorsport traktortræk.

Traktortræk er en konkurrencesport, der består i at trække en slæde med en tonstung vægt så langt som muligt på en bane. "I den klasse, jeg konkurrerer i, er banen 70 meter lang. Hvis det lykkes at få traktoren til at trække slæden hele vejen til enden af banen, har føreren opnået et full pull og har gode chancer for at vinde konkurrencen. Men hvis der er flere, der får et full pull , køres der et træk mere med endnu tungere last. Det kaldes et pull-off ," fortæller Kai Ove Bøe, som er forman...

20-12-2016

Asfaltdronningen

Indtil videre har asfaltbranchen været mændenes domæne, men det er ved at ændre sig. I Tønsberg i Norge er en tredjedel af vores medarbejdere kvinder.

Læs mere

Håndtering af risikoen

Succesfuld risikostyring hjælper os med at vinde udbud og fremmer projektgennemførelsen.

Læs mere

Solskin til asfaltarbejderne!

Kaijaleena Vesala ser ud ad vinduet. Mon den silende regn forsvinder ved 9-tiden, som vejrudsigten lovede, eller bliver hun nødt til at ændre arbejdsplanerne?

Læs mere

Niels Jørgen Nielsen

I august 2016 har Niels Jørgen 40 års jubilæum hos Lemminkäinen.

Læs mere

Licitationens ædle kunst

Licitationsteamet i Tallinn har været i topform på det seneste og vundet det højt profilerede projekt til fornyelse af Tallinn Lufthavn.

Læs mere

John Löfgren

John arbejder som kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder for Paving & Aggregates i Sverige.

Læs mere

Et perfekt nul

I forbindelse med ulykker er nul et fremragende resultat.

Læs mere

Det digitale team opbygger et samlet Lemminkäinen online

Group Communications and Marketing hos Lemminkäinen betjener alle de otte lande, hvor vi arbejder, og er også ansvarlig for de oplysningskrav, som Lemminkäinen som børsnoteret virksomhed er underlagt. Enheden består af to teams: Group Communications og Digital Communications. Digital Communications' team består af fire medlemmer.

Læs mere