Asfaltdronningen

Indtil videre har asfaltbranchen været mændenes domæne, men det er ved at ændre sig. I Tønsberg i Norge er en tredjedel af vores medarbejdere kvinder.

"Jeg har arbejdet med asfaltudlægning i 30 år," fortæller Nina Ullmann , formand og en af vores mest erfarne medarbejdere i Norge. "Jeg nyder at arbejde udendørs, at arbejde mange forskellige steder og at møde nye mennesker", siger hun. Eli Auglend har arbejdet som maskinoperatør i mange år, mens Karoline Helleberg og Katrine Henriksen er relativt nye i faget. I 2016 begyndte Ingvild Skjauff som lærling, mens June Mai Berg står bag roret på kontoret. Ina Karoline kører asfaltudlæggeren. "Det...

06-12-2016

Håndtering af risikoen

Succesfuld risikostyring hjælper os med at vinde udbud og fremmer projektgennemførelsen.

Læs mere

Solskin til asfaltarbejderne!

Kaijaleena Vesala ser ud ad vinduet. Mon den silende regn forsvinder ved 9-tiden, som vejrudsigten lovede, eller bliver hun nødt til at ændre arbejdsplanerne?

Læs mere

Niels Jørgen Nielsen

I august 2016 har Niels Jørgen 40 års jubilæum hos Lemminkäinen.

Læs mere

Licitationens ædle kunst

Licitationsteamet i Tallinn har været i topform på det seneste og vundet det højt profilerede projekt til fornyelse af Tallinn Lufthavn.

Læs mere

John Löfgren

John arbejder som kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder for Paving & Aggregates i Sverige.

Læs mere

Et perfekt nul

I forbindelse med ulykker er nul et fremragende resultat.

Læs mere

Det digitale team opbygger et samlet Lemminkäinen online

Group Communications and Marketing hos Lemminkäinen betjener alle de otte lande, hvor vi arbejder, og er også ansvarlig for de oplysningskrav, som Lemminkäinen som børsnoteret virksomhed er underlagt. Enheden består af to teams: Group Communications og Digital Communications. Digital Communications' team består af fire medlemmer.

Læs mere

Sikkerhedsambassadør fra Norge

Thomas Holmsen lever og ånder for sikkerhed. Han startede for tre år siden som Environmental Manager hos Lemminkäinen, og 18 måneder senere begyndte han også at arbejde med sikkerhedsspørgsmål.

Læs mere