Niels Jørgen Nielsen

I august 2016 har Niels Jørgen 40 års jubilæum hos Lemminkäinen.

Jeg er 62 år , og jeg kommer fra Ølholm, en lille dansk by i nærheden af Uldum. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg har arbejdet hos Renault, hvor jeg lærte at reparere biler, og jeg har også arbejdet for Villadsens Fabrikker og Icopal, før jeg kom til Lemminkäinen. Jeg arbejder på værkstedet i Uldum, hvor en af mine sønner også arbejder. Jeg startede med at reparere maskiner hos Lemminkäinen for 40 år siden. I de første 38 år reparerede jeg store asfaltudlæggere og tromler, men for et par år side...

13-09-2016

Licitationens ædle kunst

Licitationsteamet i Tallinn har været i topform på det seneste og vundet det højt profilerede projekt til fornyelse af Tallinn Lufthavn.

Læs mere

John Löfgren

John arbejder som kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder for Paving & Aggregates i Sverige.

Læs mere

Et perfekt nul

I forbindelse med ulykker er nul et fremragende resultat.

Læs mere

Det digitale team opbygger et samlet Lemminkäinen online

Group Communications and Marketing hos Lemminkäinen betjener alle de otte lande, hvor vi arbejder, og er også ansvarlig for de oplysningskrav, som Lemminkäinen som børsnoteret virksomhed er underlagt. Enheden består af to teams: Group Communications og Digital Communications. Digital Communications' team består af fire medlemmer.

Læs mere

Sikkerhedsambassadør fra Norge

Thomas Holmsen lever og ånder for sikkerhed. Han startede for tre år siden som Environmental Manager hos Lemminkäinen, og 18 måneder senere begyndte han også at arbejde med sikkerhedsspørgsmål.

Læs mere

Dygtig pokerspiller

Tor Arne Fenes er laborant hos Lemminkäinen i Norge og er en af landets bedste pokerspillere. Han kunne spille som professionel, men satser i stedet på gode kolleger og spændende arbejdsdage i afdelingen i Tromsø.

Læs mere

Anne Agnvall

Anne jobbar som landschef för HR i Sverige.

Læs mere

Ekspert i sprængninger

Uanset om det handler om adskillige kilo dynamit i et byområde eller mange tusinde kilo flydende sprængstof i ødemarken i Lapland, er Juha Viitala eksperten: han er ansvarlig for sprængningsarbejder på byggepladser i Finland.

Læs mere