Et fælles mål

Den økonomiske nedtur i Rusland har øget salget af huse. Salget er gået op siden december 2014.

"Folk investerer i fast ejendom selvom priserne på luksuslejligheder er steget med ca. 14-15% siden sidste år" siger salgschef Marina Silantyeva.

Troværdighed er det bedst sælgende parameter i Rusland. Lemminkäinen bygger bedre og hurtigere end deres russiske konkurrenter. I 2014 solgte Lemminkäinen 520 lejligheder i Rusland.

Hussalget i Rusland drives også af et energisk salgsteam på 13 personer.

"Vore medarbejdere forstår, udover deres personlige mål, at vi skal nå vores fælles månedlige mål. Vi har altid nået det, og det holder os sammen og motiverer os. "

"Vi sigter mod et godt og professionelt serviceniveau. Kombinationen af finsk service og lejligheder øger salgseffektiviteten," siger Ilya Belousov, der arbejder som ekspert i salgsafdelingen.

"Kolleger konkurrerer med hinanden på en venskabelig måde. Vi hjælper hinanden med tips og idéer. Det er muligt at finde en køber til enhver lejlighed, men Lemminkäinens lejligheder er enestående på grund af deres høje kvalitet og varierende design," siger Artjom Petuhov, der også arbejder som salgsekspert.

Tekst af Santeri Pakkanen
Billede af Maria Morina

Team

Elena Arzamazova,Grigoriy Terentev, Aleksandra Felkner, Artem Petukhov, Irina Nemkova, Ilia Belousov, Evgeniy Lukyanchikov, Diana Zorina, Anna Ivanova, Natalia Ivanova, Marina Silantyeva.

Overflader for enhver smag

I Rusland bliver de fleste lejligheder solgt med bare gulve klar til belægning. Der kan fås to typer belægning: hvid og en helt færdig overflade. Om nødvendigt kan belægning købes som en ekstra service fra Lemminkäinen. Som regel færdiggør de nye ejere belægningen indenfor det første år. Mange kunder kommer fra oliefelterne i Sibirien og Ural hvor lønningerne er høje. Omkring 70% af kunderne køber en lejlighed kontant.

06-04-2015

14 personer synes godt om dette