Sammenhold på is

Ishockeyhold fra finske byggefirmaer konkurrerede i Cramo Hockey Cup’en i Helsinki Skøjtehal i februar.

Lemminkäinen har haft et ishockeyhold i mere end 7 år. "I øjeblikket har vi en pulje på ca. 30, og nye spillere er velkomne" siger Juha Luostarinen, anfører og grundlægger af holdet.

Holdet træner en gang om ugen. "Ishockeyudstyr er det eneste krav vi har til nye medlemmer".

Medlemmerne på Lemminkäinens ishockeyhold i Finland repræsenterer forskellige sektorer og opgaver. De fleste har en baggrund fra ishockey, men nogle er først begyndt at spille for nylig.

"Vi er alle lige på dette hold, og det er nemt at snakke om alt, selv arbejde. Hobbygrupper er værdifulde for medarbejderne, da medlemmerne tager holdånden med på arbejde" siger Juha.

Holdets primære mål er at træne og have det sjovt, men de tager hver kamp alvorlig. De tabte deres første kamp på dagen 4-0, men kom stærkt tilbage, vandt resten af deres kampe og hele turneringen. Præmien blev overrakt af NHL-legenden Esa Tikkanen. Når det er bedst, viser samarbejde hele spektret af følelser.

Lad os høre om en inspirerende hobbygruppe. Gode idéer er værd at dele!

Tekst af Johanna Paasikangas-Tella
Billede af Tomi Nuotsalo

Billedet

En for alle – alle for en. Fra venstre (bagerst) fra Lemminkäinenholdet Tero Lehmuskoski, Toni Laine, Juha Luostarinen, Mikael Forstén og Antti Kokkonen.

Gør træning til en del af dit liv

Prøv at træne jævnligt og prøv nye sportsgrene. Du vil føle dig godt tilpas og sove bedre, have mere energi til arbejdet og fritid. I alt 2 timer og 30 minutters let træning eller 1 time og 15 minutters hård træning på en uge vil forbedre din udholdenhed.

20-03-2015

17 personer synes godt om dette