Støbeteamet

Bygningskonstruktion, Ylöjärven Emminkammari Housing Company, Finland

"Støbeteamet er ansvarlig for at skabe fundamentet til lejlighedskomplekset. Dette inkluderer opstilling af præfabrikerede elementer, støbning og armering af gulv såvel som transport af materialer til etager længere oppe. Vores team består af en støbeformand, en bygningsinspektør, fire tømrere, en armeringsinstallatør og en kranfører. De fleste af os har arbejdet sammen som team i mange år."

Ifølge støbeformand Tero Suolaniemi, arbejder teamet sammen på en rigtig god måde. Fundamentet støbes hurtigt, kvaliteten er i top og teamet holder tidsplanen. Det har ikke været nødvendigt med reparationer.

Medlemmerne af teamet understreger vigtigheden af at overholde tidsplanen: "Vi er nødt til at have et konstant flow for at undgå hastværk i de sidste etaper. Derfor hjælper vi hinanden når det er nødvendigt." Folkene er enige om, at det bedste ved arbejdet er at kunne arbejde udendørs, undtaget i dårligt vejr. Alt ved disse mænd – inklusive kvaliteten af deres arbejde – viser deres store teamånd.

Tekst af Riitta Sippola
Billede af Harri Hinkka

Støbeteamet

På billedet Pekka Helminen, bygningsinspektør (1), Tapio Yltävä, tømrer (2), Teppo Nieminen, tømrer (3), Ismo "Olli" Ollenberg, tømrer (4), Ilkka Seppälä, tømrer (5), Petri Juustovaara, armeringsinstallatør (6) og Tero Suolaniemi, støbeformand (7). Teamet inkluderer også kranfører Kristian Vaari (ikke med på billedet).

10-03-2015

5 personer synes godt om dette