Tania Jarrett

Executive Vice President, HR, Lemminkäinen, Helsinki, Finland

Jeg er født i Lappeenranta, og tilbragte min ungdom i Jyväskylä. I dag bor jeg i Helsinki og i Tampere sammen med mine børn, der alle er voksne. Min far er englænder, og min karriere har været meget international, og derfor føler jeg snarere, at jeg mere er europæer end en repræsentant for et bestemt sted.

Jeg arbejder som chef for human resources hos Lemminkäinen. Mit job er at have det store overblik på tværs af afdelingerne. Selvom vi opererer i forskellige lande, har vi brug for fælles, ensartede og effektive fremgangsmåder, for eksempel omkring løn. Mit mål er også at hjælpe folk med at dele de bedste fremgangsmåder på tværs af faggrupper, så vi kan udvikle dem sammen. Min passion er at inspirere folk, hvilket nogle gange kan give ophidsede diskussioner. Jeg elsker at arbejde med mennesker. I min fritid nyder jeg at lave mad sammen med vennerne. Nogle gange har jeg brug for at lade op og løber en tur alene for mig selv.

Det bedste ved mit job er når jeg under en diskussion kan inspirere nogen til at bryde deres vanetænkning.

Hvis alt var muligt ville jeg give folk muligheden for at se hver morgen som en mulighed. Vi kunne vågne og tro på at vi kan gøre en forskel.

Robert Blumberg spurgte mig hvad jeg har gjort anderledes end før, og hvad jeg har opnået ved det. Jeg har involveret HR-afdelingerne i alle de lande, hvor vi er operationelle, i at udvikle politikker. Vi har stadig lang vej tilbage, men jeg ved allerede, at vi vil være i stand til skabe gode og effektive arbejdsgange sammen.

Hvad ville jeg gerne spørge en kollega om: Hvad giver dig energi i dit arbejde?

Den næste Lemminkäinen-medarbejder i denne serie vil besvare spørgsmålet og stille et spørgsmål til en anden kollega.

Mød vores tidligere interviewede
Robert Blumberg

Tekst af Johanna Paasikangas-Tella
Billede af Tomi Nuotsalo

04-05-2015

28 personer synes godt om dette