Confalt-belægning til et travlt engrosmarkedet

Vi er ansvarlige for belægningen i tre nye torvehaller i København. Den valgte løsning til jobbet er Confalt, som er velegnet til områder under tung belastning.

Engrosmarkedet, Grønttorvet i udkanten af København havde brug for mere plads. Engrosmarkedet består af torvehaller, hvor bl.a. restauratører kommer for at købe frisk frugt og grøntsager. Vi er ansvarlige for belægningen i de tre nye torvehaller.

Styrken af beton i kombination med fleksibiliteten af asfalt

Københavns Kommune og den private investor i byggeriet valgte Confalt som belægningsløsning for de nye Copenhagen Markets. Det er velegnet til pakhuse, industrianlæg og andre anvendelser, der involverer tunge belastninger.

"Confalt kombinerer styrken af beton med fleksibiliteten i asfalt," siger Carl-Richard Lund, salgs- og kontraktansvarlig for Confalt-løsninger i Danmark.

Efter at opførelse af bygningen er afsluttet, udlægges et åbent asfaltlag. Hulrummene i asfalten udfyldes derefter med højstyrke Confalt mørtel.

Confalt er en fremragende overflade til byggeri. Det kan endda bruges til at montere en bygnings vægelementer. Sammenlignet med betongulve giver Confalt tidsbesparelser i byggeprojekter på grund af sin hurtige hærdningstid. "Belægningen kan tages i brug blot to dage efter udførelse," forklarer Lund.

Confalt-projektet for Copenhagen Markets omfatter et areal på 62.800 kvadratmeter. Projektet var færdigt i oktober 2015.

Confalt er velegnet til både små og store projekter. I Danmark spænder Confalt-projekterne fra busstoppesteder (40 kvadratmeter) til enorme containerterminaler og logistikcentre (over 100.000 kvadratmeter).

 

Detaljer

2015 - Confalt-belægning til et travlt engrosmarkedet
Københavns Kommune
København
Danmark
2015