Confalt stier omkring Musikkens Hus

 

Miljøet omkring det nybyggede Musikkens Hus i Aalborg gennemgik en omfattende renovering i 2015. Det rekreative område fik fine nye bænke, nyplantede træer og et netværk af stier lavet af Lemminkäinens Confalt-belægning.

Confalt er en holdbar, slidstærk, semi-fleksibel belægning med hurtighærdende mørtel. Vores kunde valgte Confalt af flere grunde. Den tåler for eksempel både den lette gående og cyklende trafik samt tungere biler. Den vigtigste årsag var imidlertid Confalts udseende.

Projektet var usædvanligt udfordrende på grund af en ekstremt stram tidsplan. Der var en festival i August, så arbejdet skulle udføres i løbet af to måneder. Området skulle også være åbent for trafik hele tiden, da der er lejligheder og kontorer lige i nærheden.

Detaljer

2015 - Confalt stier omkring Musikkens Hus
Musikkens Hus
Aalborg
Danmark
2015